Case & Inspiration

Genom åren har vi på Eventkraft utfört 1000-tals unika arrangemang. Vår styrka ligger i att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar och skapa minnesvärda upplevelser.

Vi gillar nästan alla våra uppdrag, men några case har lagt sig lite varmare om hjärtat än andra. Vissa event sticker ut ur mängden och ibland har det lett oss in på nya sätt att tänka och jobba, som har utvecklat företaget till det bättre. Vissa uppdrag har varit exceptionellt unika för oss, kanske lite extra omfattande, komplicerade, utmanade, spännande eller bara väldigt roliga.

Det är nästan omöjligt att välja kundcase bland allt vi fått vara med om, men på den här sidan har vi ändå gjort ett försök att samla sånt som visar vad vi går för.

Kundcase & referensuppdrag

Stora uppdrag får alltid mest utrymmen i dessa sammanhang, men det betyder inte att vi bara gör stora jobb.

Utan alla små och mellanstora uppdrag hade vi inte funnits kvar så för oss gäller fortfarande att; inget uppdrag för litet och inget uppdrag för stort. Har vi bara tiden så hjälper vi alltid till.

Oavsett hur skrytsamma vissa uppdrag kan låta, så är vi också väl medvetna om att vi vore ingenting utan våra kunder och deras förtroende. Det är ni som ger oss möjlighet att glänsa och det är ni som skapar dynamiken i vårt dagliga arbete.

Kundcase från den senaste tiden

Vill du ha mer inspiration bläddra gärna bland fler av våra uppdrag här nedan

Alla
Case
Nyheter
Kampanjer & Erbjudanden