Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Här kan du se en snabbfilm av bygget till årsstämman:

Nibe årsstämma & 70-årsjubileum

30 maj, 2022 / Okategoriserade

Nibe Industrier kontaktade Eventkraft för att få hjälp med genomförandet av sin årsstämma. Efter pandemin kunde man återuppta en publik stämma, men man ville också ha en viss förändring mot tidigare års upplägg och utseende.

Vi tog fram ett förslag på specialbyggd scenografi med vårt flexibla beMatrix-system, som vi lät inrama en klassisk eventteknisk produktion vid bolagsstämma. Tre stora bildskärmar, scengolv, videoproduktion med livekameror, kraftfullt ljud & ljus, tygdraperingar m.m. Nibe gillade förslaget och passade dessutom på att utöka beställningen med en extra dag för personalinformation.

Strax därpå fick vi också frågan om vi inte också kunde leverera teknik till deras 70-årsjubileum som skulle genomföras helgen efter stämman. Vi tackade självklart ja även till en sådan möjlighet. Det blev en intensiv vecka i mitten på maj. 4st stora lastbilar med teknik kördes från Jönköping till Markaryd. Personal bokades från hela södra Sverige för byggnation, kalibrering, programmering, repetitioner och körningar.

För jubileumsfesten byggde vi om lokalen där det tidigare varit årsstämma. Istället för ett auditorium blev det en fin festlokal med en specialbyggd barmiljö, glittrande spegelboll och stämningsfull belysning över ett dansgolv. Middagen genomfördes i ett stort tält där vi levererade stor bildskärm, scen, ljud och ljus.

Nibe var mycket nöjda med resultatet. Timmy Olsson IT manager på Nibe skriver bl.a.

”…tacka för en lyckad stämma. Har bara fått positiva reaktioner från såväl gäster, styrelsen och andra NIBE-anställda…”

”…gick kanonbra med festen. Alla under kvällen var nöjda och alla man pratat om efteråt har bara haft positiva intryck. Stort tack till dig som planerat hela veckans event och till alla de som utfört. Aldrig en sur min eller gnäll när saker behövts ändras eller när andra delar i eventet inkräktat på tid eller utrymme. Alla har varit super serviceminded och jättetrevliga och professionella”

 

Vi tackar för förtroendet och ser fram emot nästa års stämma.

 

Projektledare: Staffan Lackemo
Ljusdesign: Johan Alvebris
Ljudtekniker: Matthias Thörngren
Bildproducent: Timmy Qvarnström