Expo monter belysning 1920x1265 cut e1696255458853 - Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Expo


Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.


Vi tillhandahåller bland annat belysning & tross, storbilds-LED och platta bildskärmar, projektorer och data-/videoutrustning. Vi har också tal- och ljudsystem för presentationer, monterväggar, tyger, mattor, möbler och  scenpodier.
IMG 5069 - Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Kreativa montrar kräver kreativ teknik.

Vi på Eventkraft vet precis vad som krävs för att ljus- och ljudsätta en monter för att skapa rätt upplevelse.

Montrar vi levererat teknik till

scanfill bematrix modulsystem 2 - Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Flexibla lösningar vid expo och event med beMatrix modulsystem

Nu kan du få din monter exakt som du har visualiserat den!

beMatrix är ett av de ledande varumärkena för modulbaserade montersystem. Det är ett flexibelt och hållbart system som kan kläs med det du önskar: tryckt textil, trä, forex- eller gobond-skivor, LED-skin eller glas. Det innebär att man kan få väggar, golv och tak inklädda med vilka typer av bilder man vill – en monter som ser ut exakt som du har visualiserat den! Utöver montrar kan man enkelt skapa exponeringsytor, pop-up-koncept, bygga rum i rummet, rama in scener, event, konferenser o.s.v.

Eventkraft har lång erfarenhet av hur man på bästa och mest effektfulla sätt kan använda sig av beMatrix. Här finns konkreta tips och allmänna råd för dig som är intresserad av att skapa ditt nästa event eller mässa med beMatrix. Självklart guidar vi dig mer än gärna genom all planering och kommer med kreativa idéer!

Produktkategorier i hyrshopen

För att se de olika produkterna inom respektive kategori, klicka på bilden så kommer du direkt till vår hyrshop

Mässa Tyskland Euroshop Eventkraft Kiona

Funderar du på att ställa ut utomlands?

Vi har sammanställt en guide till dig som vill ställa ut på en internationell mässa!