Swedental 3M Parad 2 - Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Expo

Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Vi tillhandahåller bland annat belysning & tross, storbilds-LED och platta bildskärmar, projektorer och data-/videoutrustning. Vi har också tal- och ljudsystem för presentationer, monterväggar, tyger, mattor, möbler och  scenpodier.

Kommande mässor

Vi levererar tekniska lösningar till mängder av mässor i hela Sverige. Här är några som vi har planerade leveranser till framöver.

Behöver du tekniska lösningar till din monter?

För en unik monterupplevelse

Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att utmana oss själva och dig med de senaste tekniska lösningarna för din monterlösning.

Elfack2015 - Bra exponering handlar till stor del om att synas och uppmärksammas. En monter med genomslagskraft belönas med många besökare och sannolikt även mycket affärer. Eventkraft kan hjälpa monter-konstruktörer och utställare med tekniska behov för monter & mässa. Hos oss kan Du köpa eller hyra utrustning som förstärker och förtydligar Ditt varumärke vid kommunikation med marknaden.

Kreativa montrar kräver kreativ teknik.

Vi på Eventkraft vet precis vad som krävs för att ljus- och ljudsätta en monter för att skapa rätt upplevelse.

Produktkategorier i hyrshopen

För att se de olika produkterna inom respektive kategori, klicka på bilden så kommer du direkt till vår hyrshop