HLK 20år 2014 foto Johnny Törnkvist 249 - Vi tar gärna ansvar för helhetslösningar och våra dedikerade projektledare kan hålla i allt från bokningar, tillstånd och logistik till körschema, personal och konstnärlig utformning. Det går också bra att anlita oss för utvalda delar. Här nedan finns exempel på event där vi varit anlitade med helt eller delat ansvar.

Event & helhetslösningar

Vi tar gärna ansvar för helhetslösningar och våra dedikerade projektledare kan hålla i allt från bokningar, tillstånd och logistik till körschema, personal och konstnärlig utformning. Det går också bra att anlita oss för utvalda delar. Här nedan finns exempel på event där vi varit anlitade med helt eller delat ansvar.


Alla
Ljud & ljus
Festlokaler

Teknisk hjälp för event & helhetslösningar

Kanske kan du hitta inspiration till ditt eget arrangemang bland dessa. Om du inte vill ha en helhetslösning så fungerar vi även som samarbetspartner för utvalda delar. Vissa bokar endast artister och underhållning från oss och andra väljer att endast hyra eventmaterial. Vi har ett omfattande nätverk av artister och underhållare och vi har ett stort hyreslager av eventmaterial. Tveka inte att höra av dig till oss för mer information om event och helhetslösningar! Hos oss kan du vara trygg med att det finns gott om erfarenhet av att planera och genomföra event. Kontakta oss idag så hjälper vi dig vidare med detta!