Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ljud & ljus till nattklubbar och discotek

Eventkraft tillhandahåller ljud-, ljus- och bildteknik för klubbar, krogar och discotek över hela landet. Ofta blir vi anlitade för att förstärka de befintliga systemen när klubben gästas av kända artister, band och DJ’s som ställer höga krav på kvalitet och prestanda. VI har även specialeffekter som kolsyra, eldkastare, pyroteknik, skummaskiner och mycket annat.

Vi installerar förstklassig eventteknik för anläggningar som vill ha system där utrustningen ska hålla under många år av verksamhet. Man kan även hyra utrustning av oss säsongsvis och vi har fördelaktiga kreditupplägg för den som behöver hjälp med finansieringen.

Några klubbar som har anlitat oss den senaste tiden:
Centrum Bar & Nattklubb Jönköping, O’Learys Värnamo, Husaren Skövde, Society Stockholm, Sliver Jönköping, Måndagsklubben Skövde, O’Learys Jönköping, Måndagsklubben Jönköping m.fl.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.