Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Invigning

Trafikverket har flera bilfärjor i bruk ute i landet och med jämna mellanrum tillkommer det nya linjer som skall trafikeras. På några av de senaste har Eventkraft varit med och hjälp till att inviga – bl.a. vägfärjan Pluto under Hamnens dag i Stockholm och nu senast färjan Braheborg som går mellan Gränna och Visingsö.

Båda arrangemangen blev välbesökta och vid invigningen av Braheborg-färjan uppträdde även artister och band på en särskilt uppbyggd scen ombord. Eventet var en utmaning då det genomfördes i mitten av januari med riktigt låga temperaturer. Förutom scen levererade Eventkraft även LED-skärmar, ljudsystem, tyger och belysning.

Projektledare: Staffan Lackemo & Svante Lackemo
Ljudtekniker: Johan Fälth & Erik Sihlberg
Ljus & video; Sebastian Silwén
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.