Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ljusdesign

Vi hjälper Er att ljussätta i princip alla typer av miljöer – industri-, butiks-, kontor- och festlokaler. Vi anlitas ofta för ljussättning av montrar, scener, teatrar, klubb/disco och offentliga miljöer, men även fasadljusättningar utomhus.

Våra rutinerade ljussättare är ett givande bollplank för Era idéer och visioner. Om Ni önskar levererar vi också gärna den tekniska utrustningen som behövs för att nå fram till visionen.

Vid behov använder vi designprogram och ljusdesignprogram där vi kan generera 3D-miljöer som visualiserar det tänkta slutresultatet innan det är dags för genomförandet. Detta är en stor fördel i tyngre tekniska produktioner då det sparar både tid, kraft och pengar.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.