Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Tema-fest Halloween

Boka en Temafest Halloween av oss. Vi hjälper både privatpersoner och företag att genomföra event – stora som små. Halloween som tema är ganska tacksamt, Förutom att bara klä ut sig till festen, börjar nu alltfler festarrangörer även pimpa sina lokaler och hem-miljöer för att ytterligare skrämma upp sina gäster.

Med en gnutta bisarr fantasi, effektfull belysning och lite annat material från Eventkraft så kan man enkelt skapa en ryslig stämning på Halloween. Hos oss kan du hyra utrustning för projiceringar, rökmaskiner, eld-effekter, färgad belysning, ljudsystem med läskig bakgrundsmusik, automatiskt triggad uppspelning av ljudeffekter, tyger, nät och mycket annat. Vi har t.ex. kompakt trådlös LED-belysning i olika färger som underlättar udda ljusplaceringar. Med hjälp av programmering kan våra ljud- & ljustekniker även hjälpa er att skapa automatiska effekter när man passerar ett särskilt område.

Hör gärna av dig för tips och idéer så hjälper vi dig att få till en hemsk kväll.

Hyr dekormaterial, belysning och specialeffekter för att skapa din egen Halloween-fest eller ta hjälp av våra projektledare som kan designa en komplett upplevelse.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.