Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka företagsfest hos Eventkraft AB

Exempel på en företagsfest:

 

Företagsfest

Eventkraft har genom åren levererat tjänster och produkter till företagsfest vid hundratals tillfällen. Vi har ett brett nätverk av kontakter och ofta är det även vi som tar fram förslag på catering och passande eventlokaler i samband med festplaneringen. Ibland är lokalen förbokad och då får vi anpassa eventet till den befintliga anläggningen. Om vi får välja själva så är vi nog allra mest förtjusta i att få komma ut till Er och Era egna lokaler, där vi kan bygga om miljöerna så att dom passar för eventet. Ofta finns det nämligen ett mervärde i att omvandla vardagslokalerna till något festligt eller t.o.m. glamoröst. Det är också kul och tillfredsställande att se hur man kan förvandla ett lager till en nattklubb, ett kontor till en mingelfest, en verkstad till en galamiddag o.s.v.

Vi involverar gärna Era egna produkter i samband med scen- & showprogram på företagsfesten. Vi gillar att lyfta fram det som gör Ert företag unikt och det finns ofta goda möjligheter att ta hjälp av artister och underhållare för att uppnå sådana effekter. Med oss får Ni också värdefulla tips om hur man bäst förstärker upplevelsen för gästerna och vad man bör se upp med för att undvika problem. De flesta företag gör en eller ett par företagsfester per säsong och tror sig efter några år vara experter på allt som har med fest och underhållning att göra. För oss som jobbar med event varje dag så blir det förstås en viss skillnad på perspektiv – utan att skryta så vågar vi påstå att Ni kommer att få ut betydligt mer av festen om Ni tar hjälp från oss.

Hos oss får Ni hjälp med alla tekniska och logistiska aspekter till Er företagsfest – ljudsystem, dekorativ belysning, scen, dukning, set-up, soundcheck, program, bildskärmar, profilering, inramning, överraskningar och mycket annat. Vi kommer gärna med förslag på koncept och tematisering i den mån det passar. Eventkraft bokar dessutom alla tänkbara artister, showgrupper, band, komiker, kändisar, moderatorer, konferencier, talare och annat som platsar på en scen. I nära samarbete med Sveriges bästa cateringföretag erbjuder vi utsökt mat och oklanderlig service.

Så här jobbar vi på Eventkraft med företagsfest:

All planering sker i nära samråd med Er som uppdragsgivare. För oss är det självklart att Ni slår an ton, nivå, budget och visioner, men räkna med att vi har mycket åsikter, idéer och förslag till förbättringar. Vi kommer inte alltid hålla med – men vi kommer alltid att sträva efter eventets bästa.

Kontakta oss idag så bygger vi nästa företagsfest tillsammans!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.