Hologram i 3D med HyperVSN

Hyr hologram & 3D-projektor för event, butiker & mässor.

Bjud din publik på något utöver det vanliga. Med denna teknik kan man enkelt skapa effektfull och realistisk display av produkter och objekt på ett sätt som det aldrig tidigare har upplevts.

HYPERVSN SmartV är en innovativ lösning för att skapa, hantera och visa högupplöst 2D- och 3D-innehåll på ett nytt spännande sätt, som får objekten att se ut som dom svävar fritt i luften. Här hittar du tekniken som behövs för att skapa ditt eget hologram.

HyperVSN wall - HYPERVSN SmartV är en innovativ lösning för att skapa, hantera och visa högupplöst 2D- och 3D-innehåll på ett nytt spännande sätt, som får objekten att se ut som dom svävar fritt i luften. Här hittar du tekniken som behövs för att skapa ditt eget hologram.

Hologram-fläktar ger dig oändliga möjligheter

HYPERVSN är inte bara en revolutionerande holografisk plattform. Den är dessutom skalbar. Man kan kombinera så många Solo M-enheter man behöver för att uppnå nästan vilken holografisk bildstorlek som helst. “Standardväggar” finns i förinställda format med 6/9/12/15/24 eller 28 fläktar/skärmar. Detta möjliggör en bildstorlek från ca 1x1m till 3x3m. Systemet möjliggör holografiska 4K-bilder av oöverträffad kvalitet och man kan få ännu mer effekt med ljudaktiverade 3D-hologram. Möjligheter finns också att skapa interaktiv användarupplevelse med hjälp av SDK.Exempel på event där HyperVSN hologram-projektor har använts

Jag vill veta mer om 3D-hologram:

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.
HyperVSN SoloM - HYPERVSN SmartV är en innovativ lösning för att skapa, hantera och visa högupplöst 2D- och 3D-innehåll på ett nytt spännande sätt, som får objekten att se ut som dom svävar fritt i luften. Här hittar du tekniken som behövs för att skapa ditt eget hologram.

FAQ

Vad är ett hologram?

Holografi är en avancerad form av fotografi där man kan se objekt tredimensionellt, så kallade hologram.

Hur fungerar HYPERVSNs hologram?

HYPERVSN Walls består av en uppsättning HYPERVSN Solo M-skärmar (fläktar) som monteras bredvid varandra. “Fläktarna” synkroniseras sedan via en programvara som möjliggör holografiska bilder i 3D. Tekniken bygger på att Solo M-fläkten roterar snabbare än ögat kan uppfatta och därmed skapas ett hologram i 3D som ser ut att sväva i luften.

Vad är fördelarna med hologram?

Med ett hologram så drar du ögonen till dig och sticker ut på ett unikt sätt, vilket gör att människor stannar upp framför just din monter, utställning, skyltfönster osv. Det är också ett fantastiskt sätt att visa upp en idé eller ett objekt som inte finns rent fysiskt, men i form av ritningar och skisser.

Kan man göra ett eget hologram?

Ja, vi hjälper dig att ta fram ett hologram efter dina behov.

Hur mycket kostar det att hyra HyperVSNs 3d-hologram?

Kostnaden för att hyra en hologram-lösning beror på lite olika faktorer som storlek, hur länge du vill hyra osv. Skicka gärna en förfrågan så återkommer vi med en offert!

HyperVSN SmartV - HYPERVSN SmartV är en innovativ lösning för att skapa, hantera och visa högupplöst 2D- och 3D-innehåll på ett nytt spännande sätt, som får objekten att se ut som dom svävar fritt i luften. Här hittar du tekniken som behövs för att skapa ditt eget hologram.

HYPERVSN – ett pålitligt och säkert system för hologram-fläktar.

Säkerhet är inbyggd i strukturen för HYPERVSN’s plattform, så att du kan vara säker på att din data skyddas. Säker anslutning av display och plattform förhindrar ett obehörigt utbyte av innehåll.

Skydd mot skadlig programvara

Skadlig programvara kan inte komma åt skärmen eftersom den bara accepterar signaler från HYPERVSN:s Software Suite. Genom att ladda upp innehåll via HYPERVSN:s Software Suite eliminerar du alla misstänkta källor.


Läs mer på HYPERVSN