HLK 20år 2014 foto Johnny Törnkvist 260 - Vi har band, shower och massor av annat som passar vid t.ex. fest, scen, konsert, event, festival, teater m.m. Vi har dessutom gjort grovjobbet åt dig och sållat fram det bästa ur gyttret som finns på nätet idag – så när du bokar genom oss har du garanterat bra, beprövad och prisvärd underhållning!

Artister & underhållning

Vi har band, shower och massor av annat som passar vid t.ex. fest, scen, konsert, event, festival, teater m.m. Vi har dessutom gjort grovjobbet åt dig och sållat fram det bästa ur gyttret som finns på nätet idag – så när du bokar genom oss har du garanterat bra, beprövad och prisvärd underhållning!

Boka underhållning till sommarens fester!

För att göra det lättare för dig har vi valt att samla de artister som vi får in flest förfrågningar om just nu, hittar du inte det du söker i listan så kika gärna här nedan där vi samlat hela vårt utbud.

Vi hjälper dig att hitta rätt underhållning för just ditt ändamål!

Alla
Bröllop
Coverband
Discjockeys, Klubb & Karaoke
Trubadurer
Show
Pianist/Pionobar
Kända Svenska Artister
Magi
Konferencier
Ståuppkomik
Imitatörer

Letar du efter något särskilt så kan du enkelt navigera mellan våra olika kategorier av underhållning här ovan. Hittar du trots allt inte det du söker så tveka inte att kontakta oss. Vi har fler förslag på lager och vi samarbetar med hela Nöjessverige för att lösa våra kunders önskemål.

Hör av dig till oss när du behöver boka artister & underhållning.

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.