Barken Viking i Göteborg e1562072957554 - Vi kan erbjuda ett brett utbud av lokaler till olika arrangemang i Göteborg. Nedan har vi samlat ett urval av dessa lokaler för att kunna ge dig en inblick.
Barken Viking i Göteborg e1562072957554 - Vi kan erbjuda ett brett utbud av lokaler till olika arrangemang i Göteborg. Nedan har vi samlat ett urval av dessa lokaler för att kunna ge dig en inblick.

Eventlokaler Göteborg

Vi kan erbjuda ett brett utbud av lokaler till olika arrangemang i Göteborg. Nedan har vi samlat ett urval av dessa lokaler för att kunna ge dig en inblick.

Eriksbergshallen
Rymmer 100-2000 personer.

Det gamla båtvarvet ligger i lugna omgivningar längs med kajens promenadstråk med utsikt över hav och Göteborg stad. Här går det att skapa ett oförglömligt event, mässa eller fest. Lokalen har lång historia men är idag en modern evenemangshall. Här ryms upp till 2000 personer men går också att avgränsa till mindre sektioner.

Angränsat till lokalen finns Quality Hotel.

Storlek: 3000 kvm
Utställningsyta: 1200 kvm
Stående mingel: 2000 personer
Biosittning: 1800 personer
Runda bord: 1000 personer (10p/bord)
Långbord: 1400 personer

Eriksbergshallen

Sockerbruket Arena

Rymmer 150 – 300 personer. 

Det gamla sockerbruket vid Klippan i Majorna har en lång historia bakom sig där det har varit allt ifrån Göteborgs första gjuteri till just sockertillverkning. Med havet som närmsta granne tronar denna pampiga byggnaden upp sig likt en riddarborg eller slott. Här lämpar det sig att ha alltifrån middagar, bröllopsfester till mindre konserter.

IMG_4695

Berg 211
Rymmer upp till 200 personer. 

800 KVM helt under marken!

Den här unika lokalen byggdes under andra världskriget för att vara skyddsrum till befolkningen i Gamlestan. Här passar det att ha olika evenemang, föreläsningar, fester, mässor, föreningsträffar m.m.
Lokalen lämpar sig både för mindre och större sällskap, upp till 200 sittandes personer. Missa inte stans fräckaste festlokal!

berg211-brollop02

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang