Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Modevisning

Genom åren har vi på Eventkraft gjort en massa olika visningar – allt ifrån mode, hår, sport & yrkesutrustning.  Vi hjälper ofta till med ljudet och att bygga catwalk. Vi får också ofta förtroendet att skapa en snygg visningsmiljö med hjälp av ljusdesign och dekorativa inslag som t.ex. tyger, golv, projiceringar, LED och en rad annat som kan framhäva visningen. Många vill också ha vår hjälp att boka konferencier och artister som håller ihop konceptet och som uppträder i mellan olika delar av visningen.

Några av våra senaste uppdragsgivare har t.ex. varit:

Persea Goldwell, Spring Inspiration, Sacha Juan, Husqvarna AB, Elmia Inspiration, Jönköping Fashion Week, Nybergs Bil, Patriksson Communication, Eton Fashion m.fl.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.