Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Modevisning

Modevisning är något Eventkraft ofta hjälper till med. Vi har levererat teknik för en rad olika slags visningar – allt ifrån kläder, hår, sport & yrkesutrustning.  Vi hjälper ofta till med ljudet och att bygga catwalk. Ofta får vi även förtroendet att skapa en snygg visningsmiljö med hjälp av ljusdesign och dekorativa inslag som t.ex. tyger, golv, projiceringar, LED och en rad annat som kan framhäva visningen. Många vill också ha vår hjälp att boka konferencier och artister som håller ihop konceptet och som uppträder i mellan olika delar av visningen.

Med en lyckad scendesign kan man få ut betydligt mer av sin visning. Här kan vi hjälpa er med en rad olika lösningar. Vårt beMatrix väggsystem är t..ex. ett mycket flexibelt system för att skapa fondväggar med unik branding för alla viktiga varumärken. VI fäller gärna in LED-bildskärmar och spännande ljusmoment för att göra visningen än mer TV-mässig. Om det saknas möbler i den tilltänkta visningslokalen så har vi gott om stolar, bord och annat för att miljön ska bli komplett. Scenpodier, snygga mattor, tygdraperingar, dekorationer, ljuseffekter, pyroteknik och mycket annat som kan hjälpa er att ta visningen till nya nivåer. Här kan du läsa mer om beMatrix

Några av våra senaste uppdragsgivare i samband med modevisning har t.ex. varit:

Persea Goldwell, Spring Inspiration, Sacha Juan, Husqvarna AB, Elmia Inspiration, Jönköping Fashion Week, Nybergs Bil, Patriksson Communication, Eton Fashion m.fl.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.