Jönköping city bild e1562072327735 - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!
Jönköping city bild e1562072327735 - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

Eventlokaler Jönköping

Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

Om det bara är själva lokalen du vill boka, så gör du detta enkelt själv via angivna telefonnummer direkt till den som är lokalansvarig.

I annat fall är du hjärtligt välkommen till oss med en förfrågan på ditt event så hjälper vi dig med allt från eventlokaler, mat, dryck, underhållning, möbler, dekor, scen, ljud, ljus o.s.v. Använd gärna vårt Formulär för förfrågan 

Se våra eventlokaler här

Näs Gård
Rymmer 50-400p.
För att endast boka lokalen, ring: 070-546 18 32

Näs Gård – En förtrollande miljö med anor från 1550-talet. Här finns inga gränser, en fantastisk vigsel eller bröllopsfest till minnesvärda konserter, oförglömliga företagsevent m.m läget, lokalen och miljön lämpar sig till alla typer av event!
Känslan du får när du besöker Näs Gård med alt vatten, påfåglar som strövar fritt, fågelkvitter m.m. är ett romantiskt lugn som är omöjligt att stå emot

IMG_0733


Kulturhuset
Rymmer 15-400p.
För att endast boka lokalen, ring: 036-19 03 83

Välkommen till Tändsticksområdet som har sin grund år 1848. I det här genuint bevarade området precis vid Vätterns kant i centrala Jönköping finns Kulturhuset. Här går att skapa olika arrangemang efter kundens önskan. Det finns lokaler som rymmer från 15-400 sittandes personer.

Kulturvinden - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

Huskvarna folketspark
Rymmer upp till 900p.
För att endast boka lokalen, ring: 073-6221825

På höjden i Huskvarna finns landets mest aktiva folkpark som har lokaler som ger plats för 875 sittandes gäster i samma lokal men också för de mindre sällskapen. I klassisk folkparksmiljö kan olika evenemang utföras så som mässor, företagsfester, bröllop, bil & mc träffar, teater m.m.
Det finns en utomhusscen som ger plats för 8000 personer samt en rotunda med plats för 250 sittandes gäster. Här är det bara fantasin som sätter gränser!

Huskvarna folketspark - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

Spegelsalen
Rymmer 150-300p sittande
För att endast boka lokalen, ring: 036-215 50 17

Jönköpings mest anrika och vackraste festlokal hittar Du på Stora Hotellet mitt i stan. Denna bankettsal på ca 300m² lämpar sig extra bra för event där man vill ha lite guldkantad inramning. De stora kristallkronorna och den generösa takhöjden andas en slags tidlös stämning och här har det gjorts allt från modevisningar till konserter, företagsfester, studentmiddagar och konvent av olika slag.

Spegelsalen - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!


Lustfyllt
Rymmer 85-150p.
För att endast boka lokalen, kontakta Lustfyllt: lustfylltihabo@gmail.com

En charmig omgjord gammal lada i vackra Munkaskog – en oas med böljande Vätterutsikt. Det är fräscht och nyrenoverat men det gamla är välbevarat på ett stilfullt och klassiskt vis. En idyllisk lokal för fester, bröllop, konferenser och events. I matsalen får 85 sittande gäster plats. I hela lokalen inklusive övervåning ryms 150 personer. Är ni ett mindre sällskap så är det möjligt att abonnera en mindre del på övervåningen. Den fantastiska naturen, vattnet, lugnet i kombination med närheten till Jönköping gör den här eventlokalen helt komplett! Lustfyllt erbjuder ingen matservering men det går bra att ta med sig färdiglagad mat eller att anlita en cateringfirma.

lustfyllt - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

Konferenscentret Science Park

Rymmer upp till 150p.
För att endast boka lokalen, ring: 036-30 54 10

Science Park måste vara den mest optimala platsen att hålla sin konferens på! En byggnad full med kunskap och inspiration i fräscha lokaler med bra teknik ges det tillfälle att arrangera olika typer av konferenser. I lokalen ”Utveckla” ryms 150 personer i biosittning. Passar även för fester eller kick-offer.

hemsida eng bord projj - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!

VY Restaurang, Munksjötornet
Rymmer upp till ca 100p.
För att endast boka lokalen, ring: 036-30 54 10

I Jönköpings nya landmärke vid södra Munksjöns strand ligger VY Restaurang. Lokalen vetter mot Munksjön, har fönster från golv till tak och präglas av skandinavisk design. Runt det cylinderformade huset ligger uteserveringen med ett unikt läge vid sjökanten.

vy - Vi hjälper företag och grupper om minst 100 personer att boka eventlokaler i Jönköping. Nedan har vi samlat ett urval av dessa eventlokaler med kort beskrivning och bild. För mindre grupper har vi några ytterligare förslag på mindre eventlokaler – se längst ned på den här sidan!


Populära Eventlokaler för mindre sällskap:


IKHP-stugan
Rymmer upp till 180p.
För att endast boka lokalen, ring: 036-13 30 54

IOGT-NTO Föreningsgård
Rymmer upp till 85p.
För att endast boka lokalen, ring:  Lennart Ericsson 0723-411124 

Hallbystugan
Rymmer upp till 100p.
För att endast boka lokalen, ring: 0735-112 981

Öxnegården
Rymmer upp till 80p.
För att endast boka lokalen, ring: 036-13 66 07

Sportfiskeklubben
För att endast boka lokalen, ring: 036-37 73 59

Smedbyns kök
För att endast boka lokalen, ring: 036 – 14 00 79

Roddarnas
För att endast boka lokalen, besök: http://www.roddarnas.se/hyra/

Jag vill veta mer om Eventlokaler

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang och i olika Eventlokaler