Studentflak ljud 1 - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket till ert fordon – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Hyr studentflak ljudpaket till studenten 2024

Till 2024 års studentdagar levererar vi kompletta ljudpaket till studentflak med allt som behövs till orterna nedan.


Vårgårda:
4 juni
Ulricehamn, Herrljunga, Alingsås, Gislaved, Lidköping: 5 juni
Eksjö: 8 juni
Växjö: 10 juni, 13 juni
Ljungby: 12 juni
Jönköping: 14 juni
Tranås, Nässjö: 15 juni

Kostnaden varierar beroende på vilket ljudpaket er klass väljer samt på vilken ort ni tar studenten. Nedan hittar ni all information ni behöver. Vi ser fram emot att förgylla er studentdag!

Jet Set Go - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket till ert fordon – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Prisgrupper Studentflak


Studentflak ljudpaket – prisgrupp A

Jönköping

Studentflak ljudpaket – prisgrupp B

Ulricehamn, Gislaved, Eksjö, Ljungby, Tranås, Nässjö

Studentflak ljudpaket – prisgrupp C

Vårgårda, Herrljunga, Alingsås, Lidköping, Växjö


Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket till ert fordon – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Nedan ser du exempel på olika typer av studentflak ljudpaket. Priserna på våra studentflak ljudpaket är alltid inklusive vårt monteringsarbete och inkopplingar. Kontakta oss idag för att få veta mera!

Viktigt att tänka på när du väljer studenflak ljudpaket:

Högtalare, förstärkare och elaggregat tar en del av ert studentflaks utrymme i anspråk. Ju större ljudpaket desto mera utrymme går åt för att det ska få plats. Om ni bokar ett studentflak ljudpaket och är många studenter så tänk då på att även ha en vagn/lastbil/flak som är rejält tilltagen så att allt får plats. Ett Super XX-Large ljudpaket tar bort en yta på ca 3×2,5 meter från ert studentflak och behöver fri höjd på ca 2,5-3 meter. Vi rekommenderar därför minst 6 meter långa lastbilsflak till Super XXL eller, om ni har traktorvagn, minst 8-10m lång beroende på bredd. Ännu mera plats kan gå åt om ni ska ha en DJ med egen DJ-utrustning på flaket. Se bifogade bildexempel på storlek för övriga ljudpaket – elverket ställs vid sidan av varuvagnen /buren på alla paket utom Small. OBS! Våra studentflak ljudpaket kan ej riggas på s.k. lastväxlar-flak som efter riggning lyfts eller tippas upp på lastbilen. Då finns risk att ljudet välter. Om lastväxlar-flak skall användas, så måste riggningen göras först efter det att flaket lyfts på och när det står horisontellt – detsamma gäller vid avlastning. Återkom gärna till oss om ni är osäkra på vilken typ av studentflak ljudpaket som passar er eller om ni vill veta mer!

Ljudpaket Large till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Small (Endast i Jönköping)

Information: 500W – Elaggregat samt 2st medelstora högtalare med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Passar det lilla flaket och för mindre klasser.

Kräver utrymme: ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak

Prisgrupp A: 4000:-

Ljudpaket XXLarge till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Medium (Endast i Jönköping)

Information: Ca 1500W – Elaggregat samt 1st sub-högtalare och 2st rejäla topphögtalare, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Ett mycket prisvärt paket med bra ljudtryck.

Kräver utrymme: ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak

Prisgrupp A: 4500:- (Endast prisgrupp A)

Ljudpaket XXLarge till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Medium Deluxe

Information: Ca 2000W – Elaggregat samt 1st sub-högtalare och 2st stora topphögtalare, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Ett mycket prisvärt paket med ytterligare lite bättre ljudtryck.

Kräver utrymme: ca 1,2 flakmeter av ytan på ert studentflak

Prisgrupp A: 5000:- Prisgrupp B: 5800:- Prisgrupp C: 6200:-

Ljudpaket XXLarge plus till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Large

Information: ca 4000W – Elaggregat samt 2st kraftfulla subar och 2st topphögtalare av proffsmodell, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Storsäljaren – vårt mest populära paket.

Kräver utrymme: ca 1,5 flakmeter av ytan på ert studentflak

Prisgrupp A: 6000:- Prisgrupp B: 6800:- Prisgrupp C: 7200:-

Ljudpaket XXLarge plus till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Large Deluxe

Information: ca 7500W – Elaggregat samt 2st extra kraftfulla proffs subar och 2st topphögtalare av proffsmodell, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Detta paket är otroligt prisvärt i förhållande till prestanda. Tvekar du mellan Large och Large deLuxe så ska du välja deLuxe.

Kräver utrymme: ca 2 flakmeter av ytan på ert studentflak

Prisgrupp A: 7000:- Prisgrupp B: 7800:- Prisgrupp C: 8200:-

Ljudpaket Super XX Large till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: XL

Information: Ca 10000W – Extra kraftfullt elaggregat samt 4st extra stora sub-högtalare och 2st stora toppar med kraftfulla slutsteg, med ljudingång & mini-telesladd (aux) för egen telefon, surfplatta eller MP3-spelare. Riktigt bra ljud och rejält med bas. Perfekt för de stora klasserna och för er som verkligen vill höras.

Kräver utrymme: ca 2,5 x 1,5 meter av ytan på ert studentflak.

Prisgrupp A: 8500:- Prisgrupp B: 9300:- Prisgrupp C: 9700:-

Ljudpaket Super XX Large till Studentflak hos Eventkraft AB

Studentflak Ljudpaket: Super XXL

Information: Ca 15 000W – Stort professionellt konsert-ljudsystem med special-elaggregat och medföljande tekniker. Vansinnigt bra ljud. För er som vill vara värst och bäst har vi tagit fram detta monsterpaket som slår allt.

Kräver utrymme: ca 3×2,5 meter från ert studentflak och behöver fri höjd på ca 2,5-3m.

Prisgrupp A: 13000:- Prisgrupp B: 14200:- Prisgrupp C: 14600:-

Student 2016 e1602850236138 - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket till ert fordon – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Såhär bokar du studentflak ljudpaket:

Kontakta Eventkraft på telefon 036-150153 eller via epost info@eventkraft.se

För att beställa behöver vi veta vilken storlek av ljudpaket ni vill ha. Vi behöver också namn, adress, telefonnummer och personnummer på en ansvarig elev i klassen. Ange även aktuellt studentdatum, vilken ort ni bor i samt skolans och klassens namn.

OBS! Beställning är bindande. Avbokning kan göras senast två veckor från det datum då ni mailade beställningen till oss. Ångerrätten är alltså max två veckor. OBS! Vid väldigt sena bokningar (mindre än 30 dagar före studentdagen) så gäller ej ångerrätt eller avbokning alls.

Efter bekräftad bokning kommer vi så småningom även att behöva er lastbilschaufförs namn/åkeri och telefonnummer samt en bild av ert aktuella fordon/lastbil/vagn. Vi kommer även att vilja veta era beräknade tider för åkturens start och stopp. Detta behöver ni dock inte känna till exakt vid bokningstillfället. Betalning sker i förskott senast 4 veckor innan avslutningsdagen. Information om betalningsmetoder ges i samband med bokning.

Studentflak ljud 1 - Boka marknadens bästa studentflak ljudpaket till ert fordon – Vi har kompletta lösningar med högtalare och elaggregat i alla storlekar för lastbilar, vagnar och liknande fordon. Hyr av oss!

Såhär går det till på studentdagen:

På studentdagens morgon/förmiddag ska er lastbil/ert fordon infinna sig på en överenskommen rigg-plats. I dagsläget ännu ej exakt fastslagen för er ort – mer information kommer senare under 2024. Exakt ankomsttid för just ert fordon beror på det totala antalet flak vi har under dagen. Vi återkommer med en turordningslista några veckor innan studentdagen. Vi riggar ert fordon så snabbt vi kan och visar sedan er chaufför eller er flakvärd hur ljudet fungerar. Det tar normalt sett ca 20-30minuter, beroende på lastbilstyp/ekipage och storlek på ljudpaket. Ni bör se till att er chaufför är flexibel på den här punkten så att han/hon inte är stressad. Fastspänningen löser vi på plats – finns det öglor att spänna i på flaket eller liknande så är det bra! Maila en bild på ert flak till oss så snart ni har möjlighet.

Åkturen varar normalt sett under ca 2-4timmar om annat ej överenskommes. Längre åkturer kostar vanligtvis extra pengar. Gå gärna in på Transportstyrelsens hemsida och sök på Studentflak så hittar ni ytterligare information, regler och rekommendationer för själva åkturen. Vi rekommenderar att ni förutom chauffören också har en utomstående, nykter person (en flakvärd) som följer med under åkturen. Flakvärden kan hålla koll på säkerheten, ljudet o.s.v. Det är inget krav att ni måste ha en flakvärd, men då Eventkraft inte kan erbjuda någon försäkring som täcker ev. skadegörelse, stöld, nedsmutsning eller annat missbruk av ljudutrustningen, så kan en flakvärd vara ett bra alternativ. Med största sannolikhet åker ni trots detta inte helt oförsäkrade, då de flesta familjer har en hemförsäkring där det oftast finns täckning för något som kallas ”hyrd egendom” – t.ex. hyrd ljudutrustning. Du som är bokningsansvarig bör kontrollera detta med ditt/familjens försäkringsbolag.

Efter avslutad tur så återvänder lastbilen till riggplatsen och vi monterar av utrustningen snabbast möjligt. Om många lastbilar kommer tillbaka samtidigt kan det finnas en liten risk för väntetid, men oftast går det väldigt fort. Räkna med ca 20 minuter.

Jag vill veta mer om studentflak med ljudpaket

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang