Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Sport & Idrott

Eventkraft har genom åren hjälpt många föreningar och företag att genomföra olika idrotts-event. Förutom att hyra ut ljudsystem till matcher och tävlingar, som kanske är det vanligaste behovet, så är vi också ofta anlitade för att förhöja upplevelsen av arrangemanget med olika typer av effekter och belysning. I samband med t.ex. spelar-entréer (s.k. match-intron), line up’er och prisutdelningar vill man ofta skapa lite extra show-känsla. I sådana sammanhang efterfrågas även produkter som scener, pyroteknik, konfetti, kolsyra, eldkastare och andra specialeffekter. Vi kan också bidra med vår långa erfarenhet av publika arrangemang, shower och liknande på ett sätt som säkerställer att effekterna Du bokar inte blir bortkastade. Våra tekniker och projektledare kan mycket om detta och har ofta gott om idéer, och är man riktigt seriös kan man också boka en producent som är med och tittar på alla detaljer i samband med ett event. Många gånger blir även våra artister och konferencierer/programledare inblandade vid sådana här tillställningar. Förutom direkt match-/sportrelaterade lösningar hjälper vi även till vid idrottsgalor, jubileum, ceremonier, mottagningar o.s.v.

Kort sagt; Hos oss kan Du få hjälp med att förbättra upplevelsen av Ditt sport- eller idrottsarrangemang genom bokning av diverse eventteknik, effekter, personal och artister

Exempel på arrangemang som vi brukar hjälpa till med:
Ishockeymatcher, Hästhoppningstävlingar, Fotbollsmatcher, Lopp & Löpning, Skidtävlingar, Skate & Wakeboardtävlingar, Träningskonvent, Innebandymatcher m.m.

Några av våra nöjda kunder:
HV71, Les Mills, Nordic Wellness, Mullsjö AIS, HC Dalen, Gränna AIS, Handbolls-VM 2011, Sluta Röka Loppet, Friskis & Svettis, Nordic Club, J-Södra IF, Taekwondo SM 2013, Tyresö Kultur & Idrottsgala, Jönköpings Styrkelyftarklubb, Idrottsklubben REX m.fl.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.