lustfyllt - Eventkraft hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Inte nog med att vi bokar artister och underhållning som kan bidra till en minnesvärd fest, vi har även en stor mängd utrustning som kan hyras för att förbättra festens förutsättningar.

Bröllopsfest

Planerar ni bröllopsfest? Vi hjälper er med detaljerna för en lyckad tillställning!

Eventkraft hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Inte nog med att vi bokar artister och underhållning som kan bidra till en minnesvärd fest, vi har även en stor mängd utrustning som kan hyras för att förbättra festens förutsättningar.

juni1 1 - Eventkraft hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Inte nog med att vi bokar artister och underhållning som kan bidra till en minnesvärd fest, vi har även en stor mängd utrustning som kan hyras för att förbättra festens förutsättningar.

Underhållning

Skapa en oförglömlig kväll för er och era gäster!

Vi hjälper er att boka allt från trubadurer för vigseln till DJs och coverband till er fest. Vi hjälper er även gärna att boka konferencier om ni vill ha professionell uppstyrning av bröllopsprogrammet.

Brollop Arkosund LaGaylia 2022 a edit - Eventkraft hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Inte nog med att vi bokar artister och underhållning som kan bidra till en minnesvärd fest, vi har även en stor mängd utrustning som kan hyras för att förbättra festens förutsättningar.

Teknik & möbler

Se till att ljud, ljus och video håller en professionell nivå!

Behöver ni en storbildsprojektor eller LED-skärm för bildspel eller videomaterial, scen för uppträdanden eller ljudsystem för tal, dans och musik så har vi mycket att välja på.

Om arrangemanget är utomhus, eller på en udda plats, så kan vi leverera tält, golv, möbler och annat material som möjliggör era visioner.

Brollop Arkosund LaGaylia 2022 c edit - Eventkraft hjälper gärna till vid arrangemang av bröllopsfester. Inte nog med att vi bokar artister och underhållning som kan bidra till en minnesvärd fest, vi har även en stor mängd utrustning som kan hyras för att förbättra festens förutsättningar.

Dekor

De små detaljerna är ofta det som gör festen minnesvärd!

Bland vår dekorutrustning finns t.ex. spännande produkter och material som kan pynta upp lokalen ni ska vara i. Vita tyger draperade längs tak och väggar är populärt, liksom stolar och bord med vita överdrag, olika former av ljusdekor och ljussättningar.

Jag vill veta mer om Bröllopsfest:

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang