sax4 - Kontkakta oss om du vill veta mer eller boka Björn Sjölin – Saxofonist
sax4 - Kontkakta oss om du vill veta mer eller boka Björn Sjölin – Saxofonist

Björn Sjölin – Saxofonist, DJ & Artist

Discjockeys, Klubb & Karaoke, Bröllop

Behöver du en professionell saxofonist eller DJ?  I så fall är Björn Sjölin – Saxofonist den du letar efter!

Med sitt fantastiska saxofon-spel hänför han sin publik, antingen som enbart musiker eller ännu hellre med en kombination av saxofon-spel och DJ. Perfekt till fest, bröllop, event, klubb & mingel, mm. Man kan även anlita Björn för en effektfull öppning med musik på t.ex. en kick-off eller konferens.

När Björn Sjölin – Saxofonist spelar mingel så blir musiken i precis lagom tempo för att det ska passa att kunna prata & umgås under tiden. När han spelar för ett dansgolv så väljer han förstås låtar med betydligt högre grad av energi och toppar gärna med saxofonen för att få till den lilla extra höjden och stämningen i musiken.

Björn kan antingen sköta dansgolvet helt och hållet eller så kan han hoppa in och “jamma” med sin saxofon ihop med en befintlig DJ som redan är på plats. Stämningen på dansgolvet brukar ökar rejält när man tillför live-musik på detta sätt och vi får många positiva kommentarer om Björns förmåga.

Till dig som driver nattklubb kan vi tipsa om detta inslag som ett bra sätt att överraska publiken, samtidigt som det för med sig en annorlunda tempohöjning och spännande förändring.

Att boka en saxofonist-DJ är perfekt till sammanhang där man vill förmedla en live-känsla i musiken fast det  egentligen saknas utrymme för en större akt. Man får ett “stort sound” i kompakt format och det är förstås också mera kostnadseffektivt än ett helt band.

En saxofonist bidrar med sitt vackra instrument även till att skapa en lite lyxigare inramning av ett event. Kombinera gärna med några ståbord/linnedukar och kandelabrar, välkyld champagne, en röd matta och entréstolpar i guld, så har du en välkomst-inramning som smäller ganska högt. Perfekt för gala, bankett, jubileum & invigningar. Vi har materialet du behöver i vår hyrshop

Kontkakta oss om du vill veta mer eller boka Björn Sjölin – Saxofonist

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.