Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Bilar och bil-expo

Eventkraft har många lösningar för att framhäva bilar och fordon vid olika slags bil-expo event! Vi kan hjälpa Dig med allt ifrån små, enkla butiks-event till stora internationella lanserings-turnéer.

En snygg inramning är förstås viktig, men det krävs även bra belysning och ett tydligt budskap för att skapa avtryck. Vi tillhandahåller rätt sorts tekniska hjälpmedel som t.ex. podier, golv, fondväggar, grafisk inramning, informationsdisplayer o.s.v. Hos oss hittar Du också ljustrossar, ljudsystem, LED-skärmar och roterande golv/plattor. Vi har även smarta lösningar för tyg-avtäckningar, effektfull logotype-projicering, eld/pyro/special FX och mycket annat som kan passa vid en premiär eller lansering.

Förutom tekniska hjälpmedel så bokar vi även artister och underhållare. Detta brukar bidra till en mer exklusiv upplevelse av eventen i den här typen av sammanhang. Varför inte boka ett band som hjälper till att höja temperaturen på eventet? Eller kanske en känd konferencier som kan framhäva kvalitet och tillförlitlighet på ett bra sätt? Kända artister funkar förstås även som dragplåster – vilket är en bonus på köpet. Vi bokar det Du behöver och vi vet också vad som brukar funka.

Eventkraft har levererat lösningar för bil-expo många gånger genom åren, vid t.ex. mässor, flygplatser, kick-offer, återförsäljarträffar, konferenser samt förstås även i butiker och bilhallar. Här nedan ser Du några exempel på uppdrag med denna typ av inriktning.

Hör av Dig till oss om Du också vill boka en bil-expo-lösning. Vi kan även komma med förslag på något nytt spännande sätt att lansera/exponera Dina bilar.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.