Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Bolagsstämma

En bolagsstämma, eller årsstämma som det också brukar kallas, kan arrangeras i många olika miljöer. Hos Eventkraft hittar du allt du behöver för att skapa rätt miljö med effektiva hjälpmedel för att budskapet under stämman ska komma till sin rätt och för att alla ska uppfatta det på bästa sätt. Vi är vana att jobba i allt från mässhallar, konferenslokaler, aulor och fabrikslokaler i dessa sammanhang.

Årsstämman är för många företag en av de viktigaste sammankomsterna på hela året. Det kan vara avgörande att allt blir uppfattat positivt och det gäller att signalera att man är en en trygg och stabil organisation samtidigt som man gärna ska kännas modern och innovativ. Vi på Eventkraft är vana vid den typen av krav och vi har även rätt sorts hjälpmedel och utrustning för att nå till den nivån. Hos oss hittar du t.ex. scenpodier för att bygga den formation av scen som behövs. Vi har ljudsystem för stora och små sällskap, med trådlösa myggor, headset, mikrofoner, tolksystem, powerpoint clickers, monitorer för de som står på scen o.s.v. Vi har bildlösningar med projektorer och dukar i många olika storlekar och även stora LED-skärmar för ljusa miljöer där projektorer inte räcker till. Om sällskapen är stora så kan våra kameratekniker och bildproducenter sköta inspelning, bildmixning och live-visningar av all som sker på scen, så att publiken inte missar viktig information. Vi ljussätter antingen enkelt och funktionellt eller så designar vi en miljö med ljus som förstärker känslan av den bild av organisationen som Du vill signalera.

ITAB Shop Concept är världsledande på butikskoncept och Europas största aktör inom butiksinredning och kassasystem. Företaget valde att hålla den senaste årsstämman i sin fabrik. Man ville ta vara på tillfället att visa upp produktionsanläggningen för sina aktieägare och tyckte därför att årsstämman skulle hållas i den miljön.

Eventkraft fick i uppdrag att ta fram en inramning som skulle kännas funktionell, fräsch och modern. Samtidigt var det viktigt att allt passade in i den ruffa lager/industrimiljön och all information måste höras, synas o.s.v.. Lösningen blev relativt enkel men samtidigt effektiv. Vi valde att bygga en beMatrix bakfond ca 5m hög och 10m bred, med printad beklädnad och en ca 18m² centrerad LED-bildskärm som smälte in i bakfonden. Detta kompletterades med ett större talarpodium inklusive möblemang med styrelsebord/stolar/talarstol och blomsterarrangemang samt ett ljudsystem med trådlösa headsets, scenmedhörning, hörslinga o.s.v. Scenen belystes med ett enkelt varmvitt ljus och ute i lokalen lade vi mattor och textilvägg för en dämpad akustik samt stolar för publiken/gästerna.

Hör av dig om du vill ha hjälp med ditt företags bolagsstämma så gör vi det till en unik upplevelse!

 

 

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.