Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Personalaktivitet

Planerar Ni en aktivitet för personalen?

Vi kan hjälpa Er att boka en oförglömlig upplevelse och vi har själva testat på väldigt mycket, så vi vet en hel del om vad som funkar och vad många tycker är kul. Vi har aktiviteter för både små och stora sällskap och vi kan oftast hitta lösningar för både små och stora plånböcker.

Om Du inte fastnar för några av våra färdiga paket under rubriken Aktiviteter, så kan vi istället skräddarsy en upplevelse som är unik för Ert sällskap. Vi kan ta fram förslag på aktiviteter, program, platser där man kan vara, ordna mat & dryck, underhållning och prisceremoni till kvällen och mycket annat. Kika på bilderna och låt Dig inspireras.

Slå oss en signal så hjälper vi Dig att boka!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.