Event LAN e1562072493250 - E-sport turneringar, LAN-partyn och andra slags event med fokus på gaming är något som ligger oss varmt om hjärtat.
Event LAN e1562072493250 - E-sport turneringar, LAN-partyn och andra slags event med fokus på gaming är något som ligger oss varmt om hjärtat.

E-sport & Gaming Event

E-sport turneringar, LAN-partyn och andra slags event med fokus på gaming är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Sedan starten av Dreamhack i Jönköping – som numera är världens största LAN och gaming festival – har Eventkraft funnits med som teknikleverantör. Vi har t.o.m. själva ett eget, årligt återkommande arrangemang som går under namnet Event LAN. Vid den här typen av tillställningar så brukar vi leverera scen, ljud, ljus, storbildsteknik, expo-/displaymaterial, möbler, matta, tygdraperingar och mycket annat.

Förutom att skapa en snygg scenupplevelse så hjälper vi sponsorer och samarbetspartners att synas på eventet. Vi erbjuder välproducerade monter-lösningar med det senaste inom ljud, ljus och bild. Vi kan även hjälpa till med bokning av scenshow, artister och underhållning.

Kontakta oss idag och diskutera era behov med någon av våra erfarna projektledare.

Här kan du se en kort film om ett E-sport-event i Jönköping där Eventkraft var med och levererade tekniken.

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Personal som brukar jobba med den här typen av event:

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang