Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


 

Här kan du se en kort film om ett E-sport-event i Jönköping där Eventkraft var med och levererade tekniken.

 

E-sport & Gaming Event

E-sport turneringar, LAN-partyn och andra slags event med fokus på gaming är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Sedan starten av Dreamhack i Jönköping – som numera är världens största LAN och gaming festival – har Eventkraft funnits med som teknikleverantör. Vi har t.o.m. själva ett eget, årligt återkommande arrangemang som går under namnet Event LAN. Vid den här typen av tillställningar så brukar vi leverera scen, ljud, ljus, storbildsteknik, expo-/displaymaterial, möbler, matta, tygdraperingar och mycket annat.

Förutom att skapa en snygg scenupplevelse så hjälper vi sponsorer och samarbetspartners att synas på eventet. Vi erbjuder välproducerade monter-lösningar med det senaste inom ljud, ljus och bild. Vi kan även hjälpa till med bokning av scenshow, artister och underhållning.

Kontakta oss idag och diskutera era behov med någon av våra erfarna projektledare.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.