Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

På turné med Mercedes-Benz

7 augusti, 2015 / Nyheter

Under juni och juli månad har Eventkraft tillsammans med Franklin Media följt med Mercedes Benz runt om i landet för byggnation av exklusiva bil-expo-miljöer.

Först ut var Stockholm där Mercedes-Benz Fashion Week gick av stapeln. Syftet med att gå in som titelsponsor var bl.a. att nå ut till en ung, livsstilsorienterad publik och det visade sig vara ett utmärkt tillfälle att lyfta fram sitt varumärke i ett sammanhang med fokus på mode, stil och formgivning. Eventkraft bidrog med tekniken för en specialuppbyggd bilsalong i Kungsträdgården och ett 70-tal journalister från hela världen samlades på Berns Hotel, som arrangerar modeveckan.

Nästa anhalt var Falsterbo och samarbetet med Falsterbo Horse Show där man lyfte fram en specialutrustad version av sin effektiva och kompakta SUV som t.ex. passar bra som transportbil för hästkärror. Slutligen; när årets Swedish Open-veckor gick av stapeln i Båstad är Mercedes sponsor igen, för tredje året i rad, och man gör det i stor skala även här med en tillfällig ”bilhall” och elva bilar på plats.

En hel del hantverksskicklighet och förberedelser krävdes för att kompensera de olika miljöernas förutsättningar när golv och tross-konstruktionener skulle kläs in utvändigt med exklusiv finnish. Ni ser slutresultatet och en del av resan dit på bilderna här till vänster.Eventkrafts projektledare för detta uppdrag:

Exempel på utrustning som användes: