Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

SILENT DISCO

Prova Silent Disco och Silent Event – äntligen i Sverige!

Den perfekta lösningen för event, disco, fest och liknande sammanhang där hög musikvolym inte är möjlig. Pröva det du har läst om eller kanske redan upplevt utomlands. Silent Disco är redan jättestort i resten av världen där det t.o.m. finns renodlade Silent Clubs och Silent Bars. Nu har du chansen att utnyttja tekniken till ditt nästa event! Bli en av de som testar den här roliga upplevelsen först i Sverige. Användningsområdet behöver förstås inte bara vara musik och disco – tekniken funkar även för tal och film.

Eventkraft har hundratals hörlurar för uthyrning. Hörlurarnas LED-dioder byter färg efter vilken musik-kanal man lyssnar på. Systemet är enkelt att koppla in – anslut strömsladden till sändaren och en ljudsladd till mobil, Ipad, dator (eller annan ljudkälla). Streama din favorit-spellista eller ditt ljudspår direkt till hundratals hörlurar med 500 meters räckvidd! Varför inte boka med en eller flera riktiga DJ’s – så blir det riktigt bra. Man kan t.o.m ha flera DJ’s som spelar på olika kanaler samtidigt – Vem blir publikens favorit? Färgerna avslöjar!

Silent Disco och Silent Event har mängder med användningsområden – Fest, disco, event, yoga, bröllop, föreläsning, mässor, träningspass, barnkalas, kick-offer, utomhus-event, bio- & filmvisningar, möhippa/svensexa o.s.v.

Det är fantastiskt kul och det funkar för alla åldrar – Alla älskar Silent Disco!

Tips! Den här tekniken funkar även bra om du behöver översätta/tolka ett scenframträdande eller om du vill göra en demonstration, en guidning, visning eller liknande i en bullrig eller ljudkänslig miljö.

HYRESPRISER:

Hörlur från 75:-/st,  3-pack sändare från 1000:-
Moms tillkommer.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.