Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


DANSTÄVLING & DANSSKOLA

Eventkraft förmedlar dansare, danstävlingar och dansskolor i samband med ett event, eller om Du bara vill ha någonting spektakulärt på festen.

Den senaste dans-boomen i TV är förstås något som många tycker är kul. Med vår hjälp kan Du få ett färdigt paket i äkta ”Let’s dance-stil” med professionella instruktörer. Våra dansare ser förstås också till att showa loss ordentligt. En kul upplevelse och mycket ögongodis. Här samarbetar vi bland annat med Tobias Wallin och Helena Fransson som båda är proffesionella dansare. Tobias är åttafaldig Svensk mästare, utbildad pedagog och har varit med i tv4’s ”Let’s Dance”. Några spännande upplägg som vi kan erbjuda är till exempel nedanstående:

”Let’s Dance-inspirerat”
3 – 4 utvalda personer på Ert företag får privatundervisning av våra professionell dansare. Som förslag väljs ett par olika dansstilar och dom kan även vara temalagda, så som Dirty Dancing, Grease, Footloose eller liknande. Undervisningen sker några dagar innan själva eventet och kan om man vill även filmas för att skapa en kul introduktionsfilm innan detta görs live. Danserna visas upp inför publiken som i sin tur röstar fram en vinnare. Med professionella dansare på plats lämpar det sig även bra med riktiga showuppvisningar i samband med ett upplägg av den här typen – förslagsvis då en öppningsshow, sedan själva tävlingen och avslut med dansshow av proffsen. Middag och sittning kan självfallet kombineras med ett sådant här koncept och det brukar vara mycket uppskattat och passande för många typer av tillställningar.

I detta koncept ingår: 3 – 4 timmars privat undervisning med de utvalda individerna på en riktig danslokal i Stockholmsområdet, extra träning på själva eventdagen, öppningsnummer med dansarna och själva tävlingen, proffsshow från dansarna med deras riktiga partners (valfritt om det önskas), samordnare och ansvarig för dansarna på plats, konferencier för danstävlingen (valfritt) och dokumentation/intro-film (valfritt).

”Dinner-Dance-Show”
Detta är enbart ett showkoncpet där två eller tre professionella danspar underhåller gästerna när de sitter till bords. Om festen har ett tema försöker man följa det så gott det går och visar klassiska danser som exempelvis engelsk vals, brasiliansk samba och en argentinsk tango. Detta är nummer som sker mellan rätterna där vi interagerar med publiken samtidigt som de blir underhållna. Gästerna får en inblick i dansens underbara värld genom kort historik om olika danser. För att nå bästa resultat så föreslår vi att placera dansgolvet mitt bland borden då det blir mer känsla när man kommer nära publiken. Går även att lägga in en kort ”prova-på” med till exempel salsa för att få igång deltagarna mot slutet av showen.

”Award-show”
En perfekt inramning när man ska dela ut priser är att använda dansare. Ofta finns det jurymotiveringar till priserna, dessa motiveringar och ledord kan symboliskt sett omvandlas till dans inom olika discipliner. Inför respektive pris görs korta danspresentationer som ett slags tema. Prisutdelningen blir på detta sätt mer intressant att se på och mer underhållande. En Award-Show går självklart också att kombinera med en avslutande dansshow.

”Amatör-Dans-Tävling”
Ett kvällskoncept med följande upplägg: när gästerna satt sig till bords berättar kvällens värd att några personer (helst kille och tjej) ska väljas ut för ett hemligt uppdrag. En stund senare dansar ett professionellt danspar in i rummet och gör ett kort shownummer. Därefter berättar värden om vad som kommer att ske under kvällen. De utvalda ska gå upp på golvet och tävla mot varandra i en het danstävling – utan några som helst förkunskaper. Vi tar ut sex par till en semi och därifrån två eller tre par till en final. Paren får då ca. 30 – 40 min privat tid med oss där vi lär ut en skön koreografi som de sen ska tävla i mot varandra och inför publiken. Det blir publiken som får avgöra vilka som blir det vinnande paret. Allt sker mellan rätterna, där den första dansshowen från oss sker innan förrätten. Danserna som man tävlar i kan vara bland annat foxtrott, bugg, hip-hop och salsa för att nämna några. Allting avslutas med en sista uppvisning från proffsparet.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.