Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 15 – 1000pers. Minimidebitering: 12 pers.
Tidsåtgång: ca 1,5tim
Var: Stockholm, Göteborg, Malmö
Mot resetillägg: Hela Sverige

PRISER

390kr/pers
Minimidebitering: 12pers

PAKETPRISER

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

POÄNGJAKTEN – En helt mobil aktivitet!

Poängjakten är den perfekta konferensaktiviteten; flexibel, energigivande och minnesvärd! Här ställs ni inför mängder av kluriga, roliga, utmanande, galna uppdrag – många fler än ni hinner göra. Lägg upp en strategi tillsammans i laget för att samla så många poäng som möjligt – kul får ni på köpet!

Aktiviteten inleds med en introduktion där ni får all information ni behöver och peppas igång av våra eventledare. Gruppen delas upp i lag och briefas med Ipads med vår egenutvecklade app, som varje lag använder under aktiviteten. När tävlingen sätts igång och tiden startar så dyker löpande en massa olika roliga uppdrag upp i appen, många fler än ni kommer hinna utföra. Uppdragen är uppdelade i flera olika kategorier, så ni kan välja de uppdrag som passar bäst för just er grupp – sen är det bara att sätta igång och samla en massa sköna poäng!

Poängjakten är en helfestlig och verkligt teambyggande aktivitet som passar lika bra som ett energiskapande avbrott i konferensen som för att inleda en kick-off eller after work med tävling och skratt. Vi avslutar det hela med en prisutdelning där medaljer till vinnande lag självklart ingår.

Poängjakten är en mobil aktivitet som vi tar ut och arrangerar där ni vill hålla till. Det kan vara på en konferensanläggning, i era egna lokaler eller kanske innan grillen ute på en skärgårdsö på sommarfesten?
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.