Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 10 – 200 pers. Minimidebitering: 12 pers.

Tidsåtgång: ca 2,5 timmar

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö

 

PRISER

Pris enbart aktivitet:
390 kr/pers.

Moms tillkommer.

 

PAKETPRISER:

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

CITY MISSION

Topphemliga ritningar från Bofors har blivit stulna från försvaret. Det är nu ert uppdrag som hemliga agenter att lägga beslag på dessa innan spåret svalnar. Förbered er på en spännande kamp för rikets säkerhet!
I City Mission gäller det att inom en viss tidsram samla in ledtrådar, tyda information och utföra diverse uppdrag samt finna specifika platser, som i slutänden leder till att ritningarna återfinns. Ni måste tillsammans klura ut vad ert nästa drag blir och vilken av alla olika vägar som ska väljas samtidigt som ni hela tiden kämpar för att hinna före de andra lagen. Vi avslutar med en prisutdelning. Medaljer och pokaler ingår självklart. En spännande, rolig och givande aktivitet utlovas!
Citymission är en del i våra interaktiva app-spel som styrs och kontrolleras via Activitys egenutvecklade app. Varje grupp tilldelas en surfplatta där ni ser era inledande leads & spår att gå på, tillsammans med en briefing om hur spelet går till, karta samt en chatt där ni enkelt kan komma i kontakt med aktivitetsledaren samt de konkurrerande lagen. Syftet med aktiviteten är att skapa teamkänsla, motivera och stimulera arbetslaget men framförallt att ha en spännande och rolig stund ihop. Ni får här möjlighet att kliva ut ur era ordinarie vardagsroller för en stund och tillsammans ha vansinnigt roligt samtidigt som det stärker er som grupp och arbetsteam.

Så här säger en nöjd kund:

”Tack för en toppen eftermiddag/kväll igår. Alla mina kollegor var nöjda med upplägget och aktiviteten passade alla oavsett intresse, ålder och kapacitet.”
– 
Karolinska Institutet

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.