Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 10-500 pers. Minimidebitering: 13 pers.

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-3500kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

PRISER

Pris enbart aktivitet:
350 kr/pers

 

PAKETPRISER:

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

DAREDEVIL

Hur långt är dina kollegor villiga att gå för att vinna? Här är det bara ni som sätter gränserna när ni ställs inför en rad vågade och tokiga uppdrag på stan. Vi utlovar en hysteriskt rolig aktivitet med väldigt mycket skratt! Inom angiven tid är er uppgift att samla på er så många poäng som möjligt. Det gör ni genom att med hjälp av kartan ta er runt i stan för att utföra de uppdrag ni väljer att göra. Hur många hinner ni med?

Daredevil är aktiviteten för gruppen som vill göra något lagom aktivt, annorlunda och ha riktigt roligt tillsammans. Uppdragen är färgkodade vilket innebär att laget själv kan välja nivån på de uppdrag som ska genomföras. Aktiviteten är därmed passande för alla möjliga grupper och personligheter.

Så här säger en nöjd kund:

”Jag vill tacka för en mycket bra aktivitet och middag. Alla var mycket nöjda!”
– Teracom Group

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.