Digital AW John Houdi - Nu erbjuder John olika slags digitala showpaket som kan streamas via t.ex. Zoom, Teams m.fl. Perfekt som del av ditt digitala event, för hemmasittande medarbetare som behöver en uppåt-puff eller som digital AW m.m. Allt är specialdesignade för mediet och publiken bjuds på en interaktiv magi- och humorshow med unika upplevelser och delar från John Houdis professionella show och massor av nytt material som du aldrig tidigare sett.
Digital AW John Houdi - Nu erbjuder John olika slags digitala showpaket som kan streamas via t.ex. Zoom, Teams m.fl. Perfekt som del av ditt digitala event, för hemmasittande medarbetare som behöver en uppåt-puff eller som digital AW m.m. Allt är specialdesignade för mediet och publiken bjuds på en interaktiv magi- och humorshow med unika upplevelser och delar från John Houdis professionella show och massor av nytt material som du aldrig tidigare sett.

JOHN HOUDI – VIRTUELL UNDERHÅLLNING

Upplev en interaktiv, unik, virtuell och underhållande Live-stream med en av Nordens främsta magiker – från första parkett!

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag, i Norden, och den främsta virtuella magikern i landet.
Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar ”Magic Comedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

Nu erbjuder John olika slags digitala showpaket som kan streamas via t.ex. Zoom, Teams m.fl. Perfekt som del av ditt digitala event, för hemmasittande medarbetare som behöver en uppåt-puff eller som digital AW m.m. Allt är specialdesignade för mediet och publiken bjuds på en interaktiv magi- och humorshow med unika upplevelser och delar från John Houdis professionella show och massor av nytt material som du aldrig tidigare sett.

VAD EN VIRTUELL SHOW INTE ÄR!

• Det är INTE bara en video som spelas upp via Zoom, Teams, Google Meet.
• Det är INTE passivt. Det är verkligen interaktivt där flera av deltagarna aktivt deltar i showen. Ibland alla deltagarna.
• Det är INTE som att passivt titta på ett digitalt föredrag eller en ståuppkomiker som bara pratar och publiken ser passivt på.

John Houdis virtuella shower är interaktiva och så mycket mer!

INFORMATION

Antal deltagare: valfritt

Tidsåtgång: ca 30-60minuter

Var: Online (hela världen)

PRISER

På förfrågan

Exempel på John Houdis olika show-paket:

DIGITAL AFTER WORK
Detta är en privat virtuell show som passar till AW och även för familjer. Perfekt nu när vi uppmanas att inte träffas, jobba hemifrån, krogarna stänger 22.00 och man får bara samlas fåtal personer… Boka en virtuell upplevelse med oväntade överraskningar designat för Zoom, direkt till ditt vardagsrum eller där ni befinner er. Det här är mycket mer än att passivt se på en video. Det är interaktivt för alla deltagare och det känn som man sitter på andra sidan bordet från John Houdi och aktivt deltar i showen.

VIRTUELL SHOW – FÖRETAGSANPASSAD VIRTUELL UNDERHÅLLNING
John Houdis Virtuell Show är en exklusiv virtuell humor- och magishow via Zoom (eller annat digitalt mötesrum som Teams, Google Meet, Skype etc). Företagsanpassad längre virtuell show för fler än 20 skärmar direkt till er digitala konferens, till era hemmasittande medarbetare eller annat digitalt event, antingen som en överraskningsgäst eller som ett specialevent.

VIRTUELLT KUNDEVENT – HUR NÅR MAN UT TILL SINA KUNDER PÅ ETT SMART SÄTT DIGITALT?
Hur når man sina kunder trots pandemin, smittrisker och restriktioner. John Houdis virtuella kundevent kan vara lösningen på problemet!
Ni som företag behöver inte göra någonting förutom bestämma datum och tid samt skicka ut en Zoom-länk till era kunder. John hostar det hela från sitt Zoom-konto.
Virtuella showen startar redan i väntrummet innan showstart där er logo syns (logon kan även finnas med som vattenstämpel under hela showen).
Allt börjar med att en av era nyckelpersoner hälsar era kunder välkomna och kanske håller en kort sälj-pitch. Därefter introduceras John och själva showen startar.
I den interaktiva showen uppmärksammas era produkter eller tjänster visuellt då och då och blir en del av showen på ett naturligt sätt.

John Houdi  EXCLUSIVE49
Är du redo för att se underhållning live? 1 juni lättade restriktionerna för liveunderållning för offentliga och egna tillställningar – Nu för en sittande publik på max 50 personer
Nu går det att boka John Houdis smittsäkrade show EXCLUSIVE49 för alla typer av event

Jag vill veta mer om John Houdi

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Vi erbjuder ett brett urval av aktiviteter, allt från Army Camp till Trolleriskola