Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka David Perssons Trolleriskola

INFORMATION

Antal deltagare: Lämpar sig bäst för mindre sällskap under 25 personer (undantag kan göras). Större sällskap kan ev. delas upp i flera trolleriskolor, vid fler än 15 personer måste det finnas plast att göra mindre grupperingar om 5 personer per grupp.

Tidsåtgång: 1 – 1,5 tim beroende på gruppens storlek samt önskemål.

Allt material ingår.

PRISER

Vänligen skicka in en förfrågan genom formuläret till höger.

Tillägg till trolleriskolan:

– Större show till maten med David Persson
– Personalshow – 2 – 3 personer från företaget/sällskapet blir specialutbildade under dagen för att sedan verkligen få hamna i rampljuset och göra en egen scenshow som grand magician – med David som diskret assistent.

TROLLERISKOLAN – Lär Dig Magi!

Vill ni göra något annorlunda på konferensen, mötet eller kick-offen nästa gång?
– Prova en trolleriskola!

I denna aktivitet får ni lära er hemligheterna i magins fantastiska värld. Ni arbetar tillsammans i mindre grupper, under överseende av en svensk mästare i magi – David Persson!

För att delta behövs inga förkunskaper – alla kan lära sig! I Trolleriskolan kommer Ni att lära er trolleri med föremål som finns nära till hands i hemmet eller på kontoret. Trolleri med kort, visitkort, bestick och muggar samt mycket mer. Allt Du behöver kunna för att förbluffa Dina vänner, kunder eller familjen.

Kursen inleds eller avslutas med en mindre föreställning av David Persson Magi på mellan 10 – 20 minuter där deltagarna får uppleva professionellt trolleri på riktigt nära håll.

 

Så här säger en nöjd kund:

”David – Jag tror du förstod redan igår vilken succé du gjorde. Det pratades om alla dina nummer hela kvällen och det sista tricket med snöret går folk fortfarande och muttrar över. Det är en förbaskat smart kombination att både ha trollerishow och trolleriskola. I nästan två timmar hade du hela styrkan fängslad, och det tror jag att jag aldrig sett förut”
Leif Carlsson/Gipeco AB
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.