Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka en spännande företagsaktivitet - spökuppdraget - hos Eventkraft

INFORMATION

Antal deltagare: 10 – 200 pers. Minimidebitering: 12 pers.

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Var: Stockholm

 

PRISER

400 kr/pers.

Moms tillkommer.

PAKETPRISER:
Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

 

SPÖKUPPDRAGET

Det spökar i de vindlande gränderna i stadens gamla kvarter. En kista med ett skelett har blivit stulet och spökena löper amok. Ert uppdrag är att hitta kistan och återföra lugnet i staden…

Spökuppdraget är en spännande och rolig aktivitet som tar dig på ett fantastiskt äventyr genom gränderna i stadens historiska kvarter. Ni delas upp i lag och utrustas med uppdrag och ledtrådar. Hitta gömda platser, lös uppdragen och bli det första laget att hitta den försvunna kistan. Till er hjälp får ni en väska med allt som behövs för att klara uppdragen – komradio, karta, ficklampa och annat som kan komma väl till pass när ni löser uppdragen. Det hela avslutas med en prisutdelning där ära, medaljer och kanske någon annan festlighet delas ut till de bästa lagen.

Såhär säger en nöjd kund:

” Vi är jättenöjda med Spökuppdraget, det var verkligen lyckat. Allt var toppen, aktiviteten och personalen som höll i den. Vi kommer gärna tillbaka och gör en annan aktivitet nån annan gång! ”
Ericsson, 25 deltagare

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.