korslag 2 - Vår populära workshop Körslag för företag är en rolig och fartfylld teambuildingaktivitet under kickoffen, konferensen eller firmafesten och den leder garanterar till många skratt.
korslag 2 - Vår populära workshop Körslag för företag är en rolig och fartfylld teambuildingaktivitet under kickoffen, konferensen eller firmafesten och den leder garanterar till många skratt.

KÖRSLAG FÖR FÖRETAG

Vår populära workshop Körslag för företag är en rolig och fartfylld teambuildingaktivitet under kickoffen, konferensen eller firmafesten och den leder garanterar till många skratt.

Körslag för företag är inte bara väldigt mycket nöje utan även stor nytta. Forskning visar nämligen att just körsång är bra för vår fysiska och psykiska hälsa – till exempel:

· Samhörigheten i gruppen ökar
· Känslan av lugn och välbefinnande ökar
· Stressnivån sänks
· Immunförsvaret stärks
· Sömnen förbättras

Detta är ett utmärkt alternativ om man vill ”aktivera” ett sällskap efter till exempel en lång dags konferens. Alla kan vara med och inga förkunskaper krävs. Tidsåtgång ca 1-5 timmar beroende på upplägg.

Vanligt upplägg:

Körledarna möter upp deltagarna som är indelade i grupper, tar varsin grupp till förberett rum med ljudanläggning så det bara är att plugga in mobilen och sätta på musikbakgrunden att sjunga till. Ni övar i 40-60 min, därefter brukar det vara lite fritid och sen middag. Mot slutet av middagen blir det tävling. De olika lagen/körerna har ofta olika tema, tex. en färg som de har på sig i form av hattar, boa, slipsar osv. Detta sköter företaget själva. Lagen tävlar mot varann, juryn består ofta av chefer av något slag. Vinnande lag får sjunga en gång till.

Totalt tar detta upplägget ungefär 5 tim.
Är det ingen middag emellan tar det ca 3 tim.
Aktiv sång-tid är då ca 2 tim.

PRISER & INFORMATION

Körsång som teambuilding/upplevelse/friskvård
Antal deltagare: 10-200 pers.
Tidsåtgång: 1 timma (prova på – ej lagtävling)
Pris: 15 000kr + förutsättningar på plats
Var: Stockholm, på andra orter tillkommer resekostnader och ev. boende för sångcoach


Körslag som tävling – Två eller flera körer tävlar mot varandra
Antal deltagare: 30-320 pers.
Tidsåtgång: 3-5 timmar
Startkostnad för två körer (max 40pers):  20000kr + förutsättningar på plats
Utökad kör-grupp +20pers:  +5000kr/grupp
Var: Stockholm, på andra orter tillkommer resekostnader och ev. boende för körledare

Utökade körgrupper med udda antal deltagare

FÖRUTSÄTTNINGAR PÅ PLATS:

För att kunna genomföra dessa aktiviteter behöver det finnas en del grundläggande teknik (ljud & bild) på plats där aktiviteten skall genomföras. Om Ni är på en konferensanläggning finns sådan utrustning ofta på plats, annars kan Eventkraft hjälpa Er med bokning även av detta. Läs mer om förutsättningar för körslag i vår PDF-broschyr!

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Vi erbjuder ett brett urval av aktiviteter, allt från Army Camp till Trolleriskola