Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Företagsevent - Boka Mångkampen hos Eventkraft

INFORMATION

Antal deltagare: 20 – 200 pers.

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Var: Stockholm. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-9750kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

PRISER

Pris enbart aktivitet:
450 kr/pers.

Moms tillkommer.

PAKETPRISER:
Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

 

MÄSTARNA

I Mästarna radar vi upp ett gäng spännande, roliga och annorlunda utmaningar där alla färdigheter sätts på prov. Pricksäkerhet, snabbtänkthet, strategi, klurighet och kämpaglöd är bara några exempel. Det gör att alla inte bara får vara med och bidra till lagets framgångar – alla får även chansen att skina! Har ni det som krävs för att bli Mästarna på företaget? Det är frågan vi ställer och svaret vi tar reda på i denna uppskattade aktivitet.

Aktiviteten passar för gruppen som vill göra en rolig och lagom utmanande aktivitet tillsammans. De olika utmaningarna gör att ni bättrar på samarbetet, men framför allt har en riktigt rolig stund tillsammans. Eftersom grenarna är av väldigt varierande slag passar aktiviteten för alla sällskap och personligheter.

 

EXEMPEL PÅ UTMANINGAR?

Kommunikation:
En i laget får hörselkåpor och ögonbindel medan de övriga guidar den dövblinda genom en snitslad bana – enbart med hjälp av en walkie-talkie.

Minne:
Under en begränsad tid ska ni hitta föremål inom ett avgränsat område. Fokus är A och O för att ni ska hitta, minnas och räkna för att lyckas öppna kodlåsen.

Pricksäkerhet:
Här kan ställningen ändras snabbt. Med strategi och träffsäkerhet gäller det att slå ner de andra lagens spikar – medan er spik fortfarande står upp.

Så här säger en nöjd kund:

”Tack igen för en fantastisk dag och att ni lyckades komma med så kort varsel. Aktiviteten höll en riktigt bra kvalité och personalen var glatt överraskade. Alla tre eventledarna var också mycket engagerade och behjälpliga. Rekommenderar er gärna till andra företag och inom företaget, vilket jag redan gjort.”
/Länsförsäkringar

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.