Pegasus Project Main e1615200953579 - On line aktiviteten The Pegasus Project – är ett spännande och engagerande escape game som genomförs helt och hållet online.
Pegasus Project Main e1615200953579 - On line aktiviteten The Pegasus Project – är ett spännande och engagerande escape game som genomförs helt och hållet online.

ONLINE-AKTIVITETEN THE PEGASUS PROJECT

On line aktiviteten The Pegasus Project – är ett spännande och engagerande escape game som genomförs helt och hållet online.

En ”olycka”, en mörkläggning, en försvunnen agent, ett storslaget projekt – med sikte på världsherravälde. Det är förutsättningarna och utmaningarna du och ditt team ställs inför när kallas in för att… rädda världen, helt ”enkelt”!

Ett mystiskt mail går ut till alla deltagare. Ditt team kopplar upp sig på valfri videomötestjänst och klickar på länken i mailet – därefter sätter en halsbrytande jakt på ledtrådar, sanningar och lösningar igång. Utifrån er digitala sambandscentral har ni tillgång till mängder av dokument, virtuella verktyg och möjlighet att genom VR fritt röra er igenom och utforska hela kontorskomplexet hos det inblandade företaget. Allt medan tiden stressande tickar ned – precis som i ett escape room. Snyggt, smart och klurigt.

under on line aktiviteten så sitter deltagarna vid varsin dator – hemma eller på kontoret spelar ingen roll. Gränssnittet och uppdragen är på engelska. Denna aktivitet funkar som teambuilding, humörhöjare och socialt umgänge på distans – allt i ett. Perfekt för det hemmajobbande företaget/teamet som vill göra något kul tillsammans i pandemitider. Eller varför inte utmana de andra kontoren i Sverige/världen – oavsett om ni jobbar hemma eller på plats?

Allt deltagarna behöver är en dator med webbläsare och en videomötestjänst (t.ex. Zoom, Teams, Meet) där laget loggar in på ett gemensamt möte. Ni behöver inte ladda ner någon app eller liknande – det är bara att öppna mailet ni får, klicka på länken och börja rädda världen!

Är ni intresserade av ett sammansatt upplägg med aktivitetsledare från oss som sätter upp videomöte, hälsar välkommen, finns för support under spelet och presenterar resultatet efteråt?
Kontakta oss i så fall för en offert. Annars – se priser på denna sida.

Du har väl inte missat våra andra aktiviteter!
Läs mera här!

INFORMATION

Antal deltagare: 3 – +1000 pers

Tidsåtgång: ca 1 -1,5 timme

Var: Online (hela världen)

PRISER

Startavgift: 2000kr

Pris aktivitet: fr. 200kr/person

Moms tillkommer

Ladda gärna ned vår PDF om aktiviteten här!

Jag vill veta mer

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Vi erbjuder ett brett urval av aktiviteter, allt från Army Camp till Trolleriskola