Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Mordgåtan en interaktvi lek och tävling från Eventkraft

INFORMATION

Antal deltagare: 10 – 400 pers.

Tidsåtgång: ca 2,5 timme

Var: Stockholm, Göteborg och Malmö. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-3500kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

 

PRISER

Pris enbart aktivitet: 290 kr/pers. Moms tillkommer.

 

PAKETPRISER:
Stockholm – Gute Grill
Mordgåta + middag = från 719 kr/pers

Göteborg – Hotel Eggers
Mordgåta + middag = från 699 kr/pers

Uppsala – Eklundshof
Mordgåta + middag = från 695 kr/pers

Malmö – Scandic Kramer
Mordgåta + middag = från 619 kr/pers

Helsingborg – Elite Hotel Mollberg
Mordgåta + middag = från 629 kr/pers

Moms tillkommer.

MORDET – MYSTERIET & DECKARGÅTOR

I Mordet är det ni som är huvudpersonerna. Våra mordgåtor är skrivna i modern tappning med mycket humor och igenkännbara karaktärer. Hela aktiviteten leds av en eller flera professionella ledare som ser till så att ni får en minnesvärd kväll.

Syftet är att skapa teamkänsla, motivera, stimulera och självklart ha en rolig stund tillsammans. Ni får möjligheten att kliva ur vardagen och uppleva något nytt och spännande. En annorlunda och rolig aktivitet som svetsar samman gruppen.

Mordet är ett spännande koncept där gästerna själva medverkar. Med hjälp av uppdrag, ledtrådar och improvisation ska deltagarna försöka lösa mordgåtan i samband med en god middag.

En kväll med Mordet får er att öppna upp ögonen för varandra och ger er en ny kunskap om gruppen samtidigt som du lär känna dig själv bättre. Ni kommer garanterat att få er många härliga skratt tillsammans.

Så här säger en nöjd kund:

” Nej, kvällen var inte trevlig – den var fantastisk!!! Tusen tack för en bra genomförd aktivitet. ”
Enköpings Kommun, 200 deltagare
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.