Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 15 – 120 pers Minimidebitering: 24 personer

Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Var: Stockholm. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-9750kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

 

PRISER

390 kr/pers
+ ev. tillägg för dekorljuspaket*
(ej nödvändigt för genomförande)

Moms tillkommer.

 

PAKETPRISER

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

 

*DEKORLJUSPAKET (tillval)

På många av bilderna ovan så är denna aktivitet genomförd med ett tillval av dekor och dekorljus. Denna uppsättning material är inget som behövs för att genomföra aktiviteten, men man kan utöka sin beställning med detta om man önskar en aktivitetsupplevelse som ser mera TV-mässig ut. Exempel på vad som ingår i dekorljuspaketet är följande: Fondväggar gjorda av isblock/dekor-is inkl. belysning, LED-ljuspaneler, rörliga lampor/moving heads personal för bygg, körning, riv. Pris från 15000kr +moms & transport

GAME SHOW

Inspirerat från flera olika TV-succér som Vem vet mest, På spåret, Postkodmiljonären, Vem kan slå Filip & Fredrik…

Hur många gånger har du inte suttit hemma i soffan och tänkt att ”det där, det kan minsann jag göra bättre”? Nu har du äntligen chansen att bevisa det!

I vår senaste succéaktivitet Game Show tävlar du och dina kolleger, uppdelade i lag, i en mängd moderna, roliga och spännande utmaningar. Det krävs alltifrån klurighet, allmänbildning och koncentration till fingerfärdighet och bollsinne för att just ert lag ska kamma hem segern i vår Game Show. Ja, kanske till och med lite mod. Allt för att alla deltagare verkligen ska få chansen att bidra – och glänsa! Många utmaningar utförs tillsammans i lagen. Andra utförs på ”scenen” av en eller två representanter från varje lag. Det enda som är gemensamt för alla grenar är att de är precis lika roliga att se på, som de är att utföra.

Game Show är en flexibel aktivitet som vi kan hålla i era egna lokaler, på en konferensanläggning eller någon restaurang innan eller efter en trevlig middag. Vi riggar upp skärmar, projektorer, ljus och ljud. Varje lag utrustas med buzzerknappar och annan rolig rekvisita. Vår showvärd leder showen och ser till att både spänningen och trivselfaktorn hela tiden är på topp.

Exempel på grenar:

Knock Out
En fråga, många svar. Här gäller det att ni kommer överens om det smartaste svaret inom laget. Vad tror ni de andra lagen kan? Svarar ni fel – åker ni ut!

Vem där?
I ett stressande tempo får ni ledtrådar i form av bilder, text och musik under stämningsfulla filmklipp.
Vem är den kända personen vi söker?

Jeopardy
Svara bakvänt med en fråga – oftast enkla svar, men samtidigt väldigt lätt att ”svara fel”

NYHET!  Inför julen lanserar vi även ett jultema med helt nya frågor och utmaningar. Den perfekta aktiviteten till julbordet eller julfesten. Och ett tillfälle för er som redan provat vårt standardupplägg – och vill ha mer!

 

Såhär säger en nöjd kund:

” Vi hade jättekul – båda kvällarna! Och jag är så imponerad och tacksam över att ni hann utveckla nya frågor och utmaningar till vår andra kväll. Stort tack!!! ”
Södersjukhuset, 50 + 60 deltagare
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.