baka polkagrisar i granna - En särskilt populär aktivitet för företag med verksamhet på flera orter. Pittoreska Grännas geografiska placering är den perfekta mötesplatsen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö.
baka polkagrisar i granna - En särskilt populär aktivitet för företag med verksamhet på flera orter. Pittoreska Grännas geografiska placering är den perfekta mötesplatsen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö.

BAKA POLKAGRISAR I GRÄNNA

En särskilt populär aktivitet för företag med verksamhet på flera orter. Pittoreska Grännas geografiska placering är den perfekta mötesplatsen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö.

I detta team buildning-paket så abonnerar ni hela lokalen. Fri bar & snacks eller kaffe & bulle ingår. Med sig hem får alla deltagare varsin goodie bag med Grännakonfektyr (värde 150:-). Ni behåller självklart även polkagrisarna som ni har bakat.

Såhär går det till: Ni börjar med “polkagriskunskap” och får en kortare guidning om den äkta Gränna-polkagrisen och dess historia. Sedan är det er tur att komma in till bagarna i polkagriskokeriet och bekanta er med degen, essenserna och hantverket i sig. Därefter är det dags att sätta de nya kunskaperna och färdigheterna på prov i en tävling om vem som gör de bästa polkagrisarna. Är ni ett större sällskap delas ni upp i grupper och turas om att baka och heja på varandra. Slutligen är det dags för prisutdelning! Såväl tredje-, andra- och givetvis förstaplats utses, självklart med fina priser till de segrande. Många glada skratt och en oförglömlig stund utlovas.

Ni väljer själva smak och färger på polkagrisarna och får ett specialdesignat omslagspapperet – varför inte med företagets färgprofil och logotype?


INFORMATION

Antal deltagare: 5 – 30 pers. Är ni fler än 30 personer – kontakta oss för pris och anpassat upplägg! 
Minimidebitering: 10 personer

Tidsåtgång: ca 2 timmar (beroende på antal deltagare)

Var: Gränna

PRISER

720 kr/pers (inkl. fri bar & snacks eller kaffe & bulle, goodie bags och polkagrisarna ni bakar)

Moms tillkommer.

Jag vill veta mer om att Baka polkagrisar i Gränna:

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.