Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 0-150 pers.

Pris: 32.000:-

Antal deltagare: +150 pers.

Pris: 42.000:-

Moms tillkommer.

 

 

 

 

HYPNOTISÖR ERIK OLKIEWICZ

Du som fått i uppgift att arrangera en konferens, kickoff, jul- eller företagsfest står inför en stor utmaning!

Du vill ju att Ert event ska bli superlyckat. Du vill att deltagarna ska vara engagerade från början till slut. Du vill att de ska skratta, känna gemenskap och lära sig något nytt som de har användning för i jobbet. Du vill att de ska gå hem från eventet inspirerade, motiverade och med en bra känsla i magen. Eller hur? Men hur gör man för att lyckas med detta…?

Det finns en smart lösning: Boka hypnotisör Erik Olkiewicz!

Erik har uppträtt för företag som H&M, 7-Eleven, Tre och Nordea. Han skräddarsyr en underhållande hypnosshow utifrån era behov och mål. Det Erik visar på scen kan öka er arbetsglädje, produktivitet och försäljning.

För att demonstrera hur viktigt det är att aldrig släppa fokus på målet, kan han hypnotisera deltagarna på scen till att vägra ta emot en sedelbunt. Kanske han hypnotiserar dem till att inte hitta munnen när de ska dricka vatten för att visa hur bilderna i ditt huvud styr ditt handlande.

Du kan vara lugn, ingen kommer att skämma ut sig – showen är smakfull. Alla kommer att ha roligt och deltagarna blir eventets stjärnor. Eriks show är en enda stor insättning på medarbetarnas ”må bra-konto”.

Efter hypnosshowen har du ett rum fullt av avspända, mentalt skärpta, motiverade människor som är redo att ta sig an världen – och som kan återvända till jobbet med ny energi. De mentala teknikerna Erik Olkiewicz lär ut inspirerar medarbetarna till att släppa loss kreativiteten och öka produktiviteten.

 

Läs mer om Eriks hypnos i Dagens Industri Weekend

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.