Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Boka Reklamfilmen en kul aktivitet för personalen

INFORMATION

Antal deltagare: 10 – 500 pers. Minimidebitering 20 pers.

Tidsåtgång: ca 2-3 timmar, + tid för redigering och filmvisning.

Var: Stockholm. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-3500kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

 

PRISER

490 kr/pers

Moms tillkommer.

 

PAKETPRISER:

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

 

FILMSKAPARNA

Nu har ni chansen att vara ett filmteam för några timmar!
Indelade i grupper ska ni skapa reklamfilmer som lyfter fram företaget (eller kanske en ny produkt). Inga begränsningar, här är det ni som avgör vad som är bra reklam!

Varje lag tilldelas en väska innehållande filmkamera, mikrofon, stativ, filmklappa, manushäfte och rolig rekvisita. Ingen rekvisita är den andre lik vilket ger en stor variation på reklamfilmerna.

Ni börjar med att konstruera en story/handling för reklamfilmen. På ca 45 min skriver ni ihop ett manus med innehållande scener. Ni kommer överens om vem som är kameraman, ljudansvarig, skådespelare o.s.v. Oavsett om du är väldigt utåtriktad och tycker om att agera eller vill ha en mer tillbakalutad roll så finns det något som passar alla.

Sedan är det dags för filminspelning. Hitta den perfekta miljön för just er reklamfilm. Inom två timmar ska lagen vara återsamlade för inlämning av filmat material. Nu får ni njuta av en god middag på någon av våra 30 st restauranger och festvåningar som vi samarbetar med. Under tiden redigerar och klipper vi era reklamfilmer.

Middagen avslutas med en rafflande Oscargala där filmerna visas och priser delas ut för bästa film, kvällens bästa manliga och kvinnliga huvudroll m.m. Filmerna får ni självklart behålla.

Syftet är att skapa teamkänsla, motivera, stimulera och självklart ha en rolig stund tillsammans. Ni får möjligheten att kliva ur vardagen och uppleva något nytt och spännande. En annorlunda och rolig aktivitet som svetsar samman gruppen.

Aktiviteten får er att öppna upp ögonen för varandra och ger er en ny kunskap om gruppen samtidigt som du lär känna dig själv bättre. Ni kommer garanterat att få många härliga skratt tillsammans.

 

Såhär säger en nöjd kund:

” Stort tack för massor av skön insats, härlig attityd och ett fantastiskt resultat. Klart över förväntan! Hör av er om ni behöver en referens för framtida jobb – vi ställer gärna upp. ”
Smile Tandvård, 100 deltagare
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.