Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

MASH MACHINE – SOCIAL & KREATIV MUSIKAKTIVITET!

Upplev ett nytt kreativt sätt att involvera Dina gäster direkt i musik och musikskapandet på nästa event.

Mash Machine är en slags social musik-aktivitet som kortfattat innebär att man tillåter deltagare, oavsett ålder och musikerfarenhet att spela/mixa med musikelement i ett gränssnitt som är extremt enkelt att ta till sig. Under ett event kan Mash Machine användas och fungera på många olika sätt – allt ifrån att vara en ”tyst aktivitet” som görs med hjälp av hörlurar med fyra personer åt gången till att bli ett påkostat DJ Battle för deltagare på stor scen med ljud/ljus/bildskärmar o.s.v. som skapar ett dansgolv för en stor publik.

Mash Machine är perfekt vid invigningar, lanseringar, mingelfester, företagsfester, klubbkvällar, mässor och mycket annat där man vill underhålla och behålla publiken i sin miljö med enkla medel
Nu kan Du hyra Mash Machine till Ditt nästa event – Passa på att vara först i Sverige med en helt unik event-aktivitet.

Titta på vår film här nedan så ser Du hur konceptet kan användas i olika sammanhang
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.