Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

NATTDUELLEN MEGA – REAKTIONSBORD

Nattduellen Mega fungerar som i Mästarnas mästare men med följande skillnad:

Den har fyra sensorer, en för varje hand. När alla händer är placerade på bordet startar spelet automatiskt. Efter en slumpartat tid (5 – 16s), slocknar en av av lamporna. Reaktionstiden mäts och visas på displayer, framför båda spelarna. När ingen spelar aktiverar bordet ett visuellt snyggt/coolt ”demoläge”, vars ljuseffekter lockar ögonen till sig. Ganska snabbt lockar detta nya människor runt spelet som vill testa.

Aktiviteten är mycket enkel att installera och använda. Den skickas som standardfrakt över hela landet (1st europa-pall med pallkragar) och bordet är enkelt att ställa upp och starta igång. Vid användning finns det egentligen bara en knapp att hålla reda på, resten är automatiserat. Knappen sitter på ena sidan av bordet och den har två enkla funktioner. Så här funkar spelet:

 • Man ställer upp bordet, kopplar in ström och placerar ut stavarna enligt bild.
 • Spelet börjar automatiskt när en person på vardera sida har lagt sina bägge händer på plats.
 • När man spelat klart ställer man tillbaka staven på bordet och lägger händerna på plats igen eller låter någon annan spela. Spelet börjar på nytt när händerna är i position.
 • Ett kort tryck på knappen (mindre än 2s) visar senaste resultatet, reaktionstid och vilken lampa som slocknat.
 • Ett långt tryck på knappen (mer än 2s) stänger av spelet.
 • Om ingen vill fortsätta spela så aktiveras demoläget strax därefter.

Nattduellen Mega är perfekt som ”ice breaker”! Den får gästerna att aktivera sig och uppleva något oväntat kul. Den passar t.ex. väldigt bra i en mässmonter, som mingelaktivitet på en fest eller varför inte som en del av en femkamp ihop med andra tävlingsaktiviteter.

Hyrespris: fr. 3000kr +moms & frakt

 

Här kan du hitta mer spännande aktivitetsteknik för olika slags event!

 
  Jag vill veta mer

  Fields marked with a * are required

  Jag vill veta mer om

  Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.