Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: 30-500 pers. Minimidebitering: 36 pers.

Tidsåtgång: ca 2,5 timme

Var: Stockholm, Göteborg, Malmö. För andra delar av landet tillkommer resetillägg (mellan 900kr-3500kr). Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.

 

PRISER

Pris enbart aktivitet:
490 kr/pers

Moms tillkommer.

PAKETPRISER

Vi erbjuder även prisvärda paket med aktivitet & middag – hör av dig för mer info!

JET SET… GO!

Vi vågar kalla Jet Set… Go! för Sveriges roligaste stadskamp!

Gruppen delas upp i lag med 5-10 deltagare i varje lag. Lagen briefas av våra instruktörer och utrustas med ryggsäckar med all utrustning som ni behöver under aktiviteten för att kunna lösa uppdragen.

Här har vi tagit den klassiska femkampen och anpassat och moderniserat den för att passa in i nutidens stadsmiljö. Sedan har vi kryddat det hela med spännande och roliga uppdrag som utförs mellan stationerna i en fartfylld tävling där ni för att samla ytterligare poäng, i gruppen ska utföra utmaningar och spex, allt dokumenteras.
Resultatet? Succé! Jet Set… Go! är en helfestlig och teambyggande aktivitet med extra allt, för den större gruppen. Vi avslutar med en prisutdelning där medaljer självklart ingår.

Jet Set… Go! är aktiviteten för gruppen som vill göra något lagom aktivt, annorlunda och ha riktigt roligt tillsammans. Aktiviteten passar för alla grupper och personligheter. Tävlingsstationerna är varierande och uppdragen är färgkodade så att lagen själva kan välja nivån på de uppdrag som ska genomföras.

Så här säger en nöjd kund:

”Tack för ett supertrevligt och spännande stadsuppdrag! Vi här på ISF är verkligen supernöjda!”
-Inspektionen för Socialförsäkrningen

 
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.