Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Streaming & inspelningar över hela Sverige!

12 maj, 2021 / Event, Nyheter

Slutet av april och början av maj har varit inspirerande veckor för Eventkraft med mycket streaming & inspelningar. Vi har haft diverse uppdrag med fokus på digitala möten och det känns extra spännande eftersom vi hela tiden utvecklar dessa tjänster och blir allt bättre på området.

Vi har t.ex. hjälpt Uthuset i Jönköping med uthyrning av bildteknik till deras on-line-mässa Fair Enough och vi bokade artisten Little Jinder åt företaget inUse för en exklusiv musikinspelning till deras hybrid-event ”From business to buttons 2021” i Stockholm.

Tillsammans med Blomqvist produktion åkte vi till Delsjön i Göteborg för en tvådagars direktsänd internationell live stream åt Husqvarna AB. Här levererade vi bl.a. LED-skärm, mobilscen, ljud, ljus, möbler m.m. Vi levererade också bildteknik till IKEA i samband med inspelning & fotografering i Älmhult och häromveckan hann vi även med en inspelning i Eventkrafts Live studio. Då hjälpte vi ITAB inför deras digitala årsstämma i Jönköping.

Behöver du hyra ljud, ljus, kameror, stativ, väggar, matta, dekor eller inspelnings-effekter till streaming & inspelningar?  Vi hjälper dig med antingen detaljer eller med helheten. Vi har även kunnig personal som sköter allt för att säkerställa en hög kvalitetsnivå.

Du kan också boka tid i någon av våra färdiga studios i Stockholm, Göteborg eller Jönköping. Här finns allt på plats och du bokar bara tid för sändning/inspelning utan att behöva tänka på en massa detaljer som ska funka. Välj mellan heldag eller halvdag. Vår studio kan skalas upp eller ned för att passa de flesta behov, budgetar och ambitionsnivåer.

Läs mer om Eventkrafts live studio här!