Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


 

Inspirera med artist, moderator, komiker!

Behöver ni hjälp att skapa ett inspirerande program för sändningen, så kan vi hjälpa er ytterligare en bit på traven.  Våra artister, komiker, programledare och moderatorer står redo för bokningar. Med professionella scen-aktörer höjs kvalitén på er produktion avsevärt och fler lockas att delta i sändningen.

Varför inte boka en uppmuntrande, kul After Work Session med en av våra komiker för att höja moralen och teamkänslan bland era medarbetare?

Eventkrafts Online Studio – nya möten för nya tider!

Sänd din karantän-session via vår Online studio!

Eventkraft erbjuder möjlighet att genomföra presentationer, produktlansering, konferens, utbildning, kick-off eller t.o.m. mässa, där du når kunder, publik och medarbetare via stream/video direkt framför skärmen. Ett bra alternativ till fysiska möten under en tid av isolering och förbud mot publika event.

Vi har färdiga live studios i Jönköping, Göteborg & Stockholm, dit du kan komma för alla typer av sändningar – små som stora. Vi anpassar produktion och inramning helt efter era behov och önskemål. Miljön är uppbyggd på ett neutralt golv och med en neutral bakgrund. Scen, bakfond, ljud, ljus & videokameror står riggat och klart. Vi använder befintliga packytor på vårt lager för att hålla produktionen kostnadseffektiv. Vi bygger upp den miljö ni behöver och du kan enkelt få inramningen i önskade färger, logotype o.s.v.  m.h.a. vårt smarta beMatrix-vägg-system. Det kan vara allt från en liten enkel TV-studio till en hel mässmonter eller en konsertscen. Tekniken finns nära till hands (bara en hylla bort), så kostnaden för kompletteringar är minimala.

Du kan också boka vår mobila studio om du hellre vill att vi kommer till dig. Detta är möjligt över hela Sverige! Vi tar med den inramning som behövs och sänder direkt från ert kontor, konferensrum, lager, butik eller liknande. Allt vi behöver från er är lite ström och en stabil internetuppkoppling.

När allt är klart för inspelning (eller direktsändning) så används streaming-tjänster via t.ex. Facebook, Youtube, Vimeo och liknande, för att er publik ska kunna följa vad som händer. Det kan ske individuellt direkt till hemmet eller som små gruppvisningar till lokala kontor och avdelningar i landet/världen.

Via nätet når man alla som vill vara med. Inbjudan till direktsändningar och interaktion live behöver planeras i förväg. Men varför göra det komplicerat? – det kan vara minst lika effektivt med förinspelat material som sedan presenteras som en spännande filmpremiär på t.ex. Youtube vid ett exakt givet datum, klockslag o.s.v.

För dig som är artist och vill ordna en konsert, så kan man t.o.m. visa publik på videoskärmar framför scenen. Publik som tittar hemifrån har kameran påslagen och kan då bidra till live-känslan även om dom inte är fysiskt närvarande.

Kontakta oss för att få ett förslag på lösning till ditt Online studio event!
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.