Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Live studio streaming on line Eventkraft

 

 

Sänd ditt event on line via vår streamingstudio!

3 november, 2020 / Nyheter, Produkter

Eventkrafts streaming studio erbjuder möjlighet att genomföra presentationer, produktlanseringar, konferenser, utbildningar, kick-off eller t.o.m. mässa, där du når kunder, publik och medarbetare direkt framför skärmen. Ett bra alternativ till fysiska möten under pandemin.

Vi har färdiga live studios i Jönköping, Göteborg & Stockholm, dit du kan komma för alla typer av sändningar – små som stora. Vi anpassar produktion och inramning efter era behov och önskemål. Miljön är uppbyggd på ett neutralt golv och med en neutral bakgrund. Scen, bakfond, ljud, ljus & videokameror står riggat och klart. Vi bygger upp den miljö ni behöver utifrån grundpaketen Small, Medium & Large. På alla nivåer kan du få en unik inramning med önskade färger, grafisk profil & logotype – bl.a. med hjälp av vårt smarta beMatrix-vägg-system och även med hjälp av en bildskärm i bakgrunden.

Du kan också boka vår mobila studio om du hellre vill att vi kommer till dig. Detta är möjligt över hela Sverige! Vi tar med den inramning som behövs och sänder direkt från ert kontor, konferensrum, lager, butik eller liknande. Allt vi behöver från er är lite ström och en stabil internetuppkoppling.

När allt är klart för inspelning (eller direktsändning) så används streaming-tjänster via t.ex. Facebook, Youtube, Vimeo och liknande, för att er publik ska kunna följa vad som händer. Det kan ske individuellt direkt till hemmet eller som små gruppvisningar till lokala kontor och avdelningar i landet/världen.

Här kan du läsa mer om vår live studio!

Kontakta oss för att få ett förslag på lösning till ditt Online studio event!