Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Företags-event i Vetlanda-Eventkraft

 

Projektledare; Svante Lackemo
Teknikansvarig & byggledare; Alfons Modigh
Mat & dryck; Johnny Olsson

Evobus – Daimler Buses

20 januari, 2020 / Nyheter

Evobus är en del av Daimler Buses – Europas största och en av världens ledande busstillverkare. Företaget säljer, tillverkar och utvecklar bussar från märken som Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus och BusStore.

Eventkraft har sedan några år tillbaka levererat eventteknik, mat, dryck & underhållning till deras årliga januari-event som görs i de egna verkstadslokalerna i Vetlanda.

Vårt uppdrag var att se till att dom ca 300 deltagarna hade allt dom behövde för konferens, workshops, luncher, middagar, kvällsunderhållning, utställning och en del annat, berättar Svante Lackemo (projektledare från Eventkraft). Lokalerna byggs om helt och hållet från verkstad till event. Eventkraft levererar tyg-intäckningar, möbler, mattor, belysning, ljud och bild samt diverse dekorativa inslag. På kvällen vill dom ha underhållning till en trevlig middag och på scen stod denna gången showgruppen Gala Entertainment. Gala levererade verkligen en sprakande underhållning som snudd på lyfte taket under fredagskvällen.

Eventet blev liksom tidigare mycket uppskattat och vi tackar Evobus för förtroendet och hoppas vi ses igen nästa år.