Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Lucas Events blir Eventkraft!

2 januari, 2014 / Nyheter

Lucas Events AB byter namn och blir istället Eventkraft AB

Vi väljer att byta namn som ett led i en nysatsning på verksamheten. Vi vill också tydliggöra vår profil som kraft och resurs i det praktiska genomförandet av event och publika upplevelser. Under det nya varumärket kommer vi att genomföra några förändringar som vi hoppas skall förbättra upplevelsen av oss som samarbetspartner och leverantör:

*Ökad specialisering med mer spetsinriktade säljare/projektledare inom följande områden:

-Artistbokning (Kristoffer Padoan & Staffan Lackemo)
-Eventprojektering & eventplanering (Staffan Lackemo)
-Teknikuthyrning (Johan Fälth, Emil Ingebrigtsen, William Schultzberg, Svante Lackemo)
-Teknisk projektledning (Svante Lackemo)
-Försäljning & installation (Johan Fälth & Andreas Ivarsson)

*Vi utökar vår service med ett bredare utbud av eventlösningar och fler aktiviteter för event. Vi ingår från och med årsskiftet ett samarbete med Svenska Nöjesgruppen och tar del av hela deras utbud med aktiviteter och upplevelser. Detta ger oss helt nya möjligheter att boka aktiviteter i Stockholm och Göteborg för både företag och privatpersoner. Det nya aktivitsutbudet kommer även att kunna bokas ihop med färdiga middagspaket på passande restauranger. Mera information kommer att finnas på vår hemsida under januari-februari 2014

*Möjlighet för återkommande kunder att teckna årsavtal eller flerårsavtal för bättre service och priser med regelbunden uppföljning och kvalitetskontroll. Hör av Dig till Din kontaktperson hos oss, så berättar vi mer om detta!

*Vi satsar på djupare samarbete med ledande tillverkare inom ljud, ljus & bild. Det första med Martin by Harman – Europas främsta ljustillverkare för scen och event. Som kund får Du tillgång till resurser & kompetens för projekt som sträcker sig längre än det vi tidigare kunnat leverera.

*Vi kvalitetssäkrar hela vårt artist- & underhållningssortiment och vi stärker samarbetet med ledande produktionsbolag för Sveriges toppartister. Allt för att kunna erbjuda bästa tänkbara underhållning vid varje tillfälle.

*Vi kvalitetssäkrar teknikuthyrning och personalurval med ett förbättrat system av checklistor, höjda utbildningsnivåer inom byggsäkerhet, kundkontakt, kritisk granskning & problemlösande fokusering

*Vi lanserar en ny förbättrad web-sida under 2014

Hur påverkar detta mig?

Namnbytet innebär inga stora förändringar bland personalen. Du får samma trygga service som tidigare och Du kan fortfarande kontakta samma person hos oss som Du brukar. Vi har förstärkts med ytterligare säljkraft i Göteborg genom Andreas Ivarsson och i Jönköping med Emil Ingebrigtsen & William Schultzberg.

Den gamla webdomänen/hemsidan har omdirigerats och ersatts av www.eventkraft.se och vi har fått nya epostadresser. De tidigare epostadresserna med @lucas.se fungera under en övergångsperiod, men har ersätts av @eventkraft.se, så vi rekommenderar att Du uppdaterar Din adressbok.

Vi har kvar samma postadress och leveransadress som vanligt, samma telefonnummer, samma organisationsnummer och samma bankuppgifter.

Bakgrund & historik

Eventkraft i Sverige AB har hetat Lucas Events AB sedan 2002. Verksamheten startades dock redan 1998 under namnet Lucas Nöjesproduktion av Lucas Söderberg, Andreas Ivarsson samt Staffan & Svante Lackemo. De första åren handlade verksamheten främst om band- & DJ-förmedling med uthyrning av enklare ljud- & ljusteknik. 2002 bytte Lucas Nöjesproduktion namn och bolagsform och blev då Lucas Events. I samband med detta gjordes en strategisk satsning på eventmarknaden. Portföljen av artister & underhållning breddades med fokus på företagskunder och bolaget genomförde en omfattande investering i professionell teknik för scen, mässa, event, konferens, turné m.m. Under första decenniet av 2000-talet växte bolaget från 4 till 10 anställda och omsättningen tredubblades. Verksamheten flyttades från Torpagatan till Norsuddsgatan år 2008. Tre år senare behövdes ännu större lokaler, vilket ledde oss till nuvarande adress i Jönköping på Herkulesvägen.

Eventkraft ägs idag av Svante & Staffan Lackemo samt Andreas Ivarsson. Bolaget har sitt huvudsäte i Jönköping, men finns sedan några år tillbaka med personal och verksamhet även i Stockholm och Göteborg.