Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


INFORMATION

Antal deltagare: minst 12 pers.

Tidsåtgång: 1,5-2 timmar beroende på antal deltagare.

Var: Jönköping med omnejd. För andra delar av landet tillkommer resetillägg. Vänligen skicka din förfrågan och plats till oss genom formuläret till höger så återkommer vi.


PRISER

455kr/pers.

Moms tillkommer.

KONTORSÄVENTYRET

Kontorsäventyret är en annorlunda och spännande inomhus-femkamp för minst 12 personer. Vi aktiverar er på konferensanläggningen eller på plats i det egna kontoret och förvandlar de vanliga kontors- eller konferenslokalerna till ovanliga utmaningar som passar alla.

Aktiviteter ni idag kan välja mellan är följande:

Musikrebusen.
Lös rebusen för att få fram en känd melodi. Hitta de rätta tonerna bland alla knappar, och i vilken ordning de skall spelas för att ni ska lyckas. En samarbetsövning som låter som musik i era öron, förhoppningsvis!

Buren.
”Lås in” en av deltagarna i buren, resten av laget skall sedan besvara frågor i en dator. Vid 10 rätta svar får du 10 proppar som måste skruvas i på rätt plats inne i buren för att den som är inlåst skall kunna komma ut. Och tiden går…

Blindbygge.
Två personer i laget skall bygga en figur ”inuti” en låda. Resten av laget har figuren som skall byggas i en annan låda men får bara ”verbalt” beskriva hur den ser ut. Här ställs stora krav på lagets samarbete och kommunikation.

Blindstyre.
En i laget skall med förbundna ögon styras rätt i ett kameraövervakat rum för att i sex utplacerade, numrerade lådor samla ihop förutsättningar för att lösa uppgiften ni ställs inför.

Kabelhärvan.
10 st HON-kontakter & 10 st HAN-kontakter att koppla ihop samtidigt som klockan tickar. Klarar ni att tända de tre lamporna genom att lista ut vilka kontakter som funkar med vilka. Ni kommer snart förstå varför den heter kabelhärvan…

Labyrinten.
Klassisk transport av en kula från A till B i labyrinten, såklart utan att den trillar ned i hålen. En övning som kräver stadiga händer, fokus och lagom mycket framåtanda.
    Jag vill veta mer

    Fields marked with a * are required

    Jag vill veta mer om

    Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.