DSC0735foto Johnny Lindgren ME3DIA - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Julfest företag

Tillsammans skapar vi en magisk julfest med vintertema för ert företag!

Med vår expertis och kreativitet kan vi snabbt omvandla vilken lokal som helst till en fantastisk miljö. Efter en enkel platsbesiktning eller genom att använda bilder och mått, tar våra projektledare fram en unik designidé. Du får en förhandsvisning av omvandlingen med detaljerade 3D-skisser som visar exakt hur din lokal kommer att se ut.

Tillsammans med dig skräddarsyr vi en lösning som passar din budget och dina ambitioner. Oavsett om du vill ha en enklare dekoration eller en total lokaltransformation, har vi resurserna att leverera. Vi vet vad som sätter stämningen och imponerar på gästerna – från glittrande julbelysning och snöeffekter till stämningsfulla dekorationer och eldfat som värmer både hjärtan och händer.

Eventkraft är din kompletta produktionspartner – från transport och montering till scenlösningar med ljud, ljus och underhållning. Vi gör din julfest till årets höjdpunkt!

3dec2021 Koenigsegg 1 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Vi gör er julfest unik

Vi involverar gärna era egna produkter i samband med scen- & showprogram på julfesten. Vi gillar att lyfta fram det som gör ert företag unikt och det finns ofta goda möjligheter att ta hjälp av artister och underhållare för att uppnå sådana effekter. Julens magi och vinterlandskapets gnistrande skönhet erbjuder fantastiska möjligheter att skapa storslagna effekter!

De flesta företag gör bara en eller max två företagsfester per säsong. Vi jobbar med event varje dag, så det blir förstås en viss skillnad på perspektiv. Utan att skryta så vågar vi påstå att ni kommer att få ut betydligt mer av festen om ni tar hjälp från oss.

Eventkraft foretagsevent med Zinkteknik 11 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Så här jobbar vi på Eventkraft med företagsfest

För oss är det självklart att ni slår an ton, nivå, budget och visioner, men räkna med att vi har mycket åsikter, idéer och förslag till förbättringar.

All planering sker i nära samråd med er som uppdragsgivare. Vi kommer inte alltid hålla med – men vi kommer alltid att sträva efter eventets bästa.

Eventkraft har genom åren levererat tjänster och produkter till företagsfest vid hundratals olika tillfällen. Vår långa erfarenhet ger dig trygghet och avlastning under både planeringen och genomförandet av ditt event.

Kontakta oss så hjälper vi dig med årets julfest!

Fest och event i egna lokaler – Vi förvandlar en idrottshall till en vintrig julfest!

Från skiss till verklighet

Time lapse över förvandligen

DSC0629foto Johnny Lindgren ME3DIA e1562073235753 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Julfest i egna lokaler?

Vår specialitet är att göra event i era egna lokaler. Oavsett om du vill ha en maximal julkänsla eller ett enklare vintertema så har vi hyresmaterial för att bygga upp miljö, tekniska lösningar för scen, ljud, ljus & bildskärmar, möbler, tyger, dekor &  inramning. Vi kan även hjälpa er med underhållning och förslag på catering.

Om vi får välja själva så är vi  mest förtjusta i att få komma ut till er och era egna lokaler, där vi kan bygga om miljöerna så att dom passar för eventet. Det finns alltid ett mervärde i att omvandla vardagslokalerna till något festligt. Det är också kul och tillfredsställande att se hur man kan förvandla ett lager, kontor eller verkstad till något helt annat.

bild2 - Julfest med vintertema till ditt nästa event. Här ser du inspirerande bilder och hittar produkter att hyra

Underhållning

Lyft julfesten med underhållning!
Vi hjälper er att boka allt från DJs och coverband till stand up-komiker som “infiltrerar” er fest. Vi hjälper er även gärna att boka konferencier om ni vill ha professionell uppstyrning av programmet.

Läs mer om Eventkrafts utbud av underhållning på våra artistsidor

Jag vill veta mer om julfest företag:

Jag godkänner att Eventkraft behandlar de personuppgifter som är angivna i detta formulär samt att Eventkraft får kontakta mig med prisförslag, information och erbjudanden i framtiden. Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med rådande lagstiftning (GDPR, Personuppgiftslagen m.m.). Mera information om detta finns här.

Du kanske även är intresserad av…

Eventkraft kan hjälpa dig med event & helhetslösningar till en rad olika typer av arrangemang