Vill du veta mer?

Nyfiken på våra tjänster?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Ljudpaket

Här hittar du färdiga ljudpaket med allt som behövs för att det ska låta bra på ditt event. Vi har döpt paketen efter några vanliga användningsområden och behov, så att du lätt kan se vad som passar ditt arrangemang. Det kan t.ex. vara ljud för en fest, en konsert, en invigning, en mässa eller något annat.

Självklart är dessa paket inte heltäckande för alla sammanhang. Eventkraft har väldigt mycket mer ljudprodukter och ljudpaket att välja på, men många gånger behöver man då ta hänsyn till särskilda förutsättningar och detaljer i den miljö och det sammanhang som ljudet ska användas. Om du inte hittar något passande paket nedan, så kan vi alltså ändå hjälpa dig. Hör bara av dig till oss så löser vi gärna detta med ett specialanpassat ljudpaket.

Ljud är viktigt vid alla typer av event – Läs mer om varför här.

På Eventkraft har vi sedan många år tillbaka valt att jobba uteslutande med erkända fabrikat och produktmodeller när det gäller ljudutrustning. Vår slutsats efter lång erfarenhet av branschen är att kvalitetsprodukter lönar sig i längden. Det inte bara låter bättre, det håller bättre och framför allt; det funkar när det verkligen måste funka.

För dig som är nybörjare på ljud så går det även att boka våra ljudpaket med personal som ser till att allt kopplas rätt och att det låter bra och behagligt. För dig som redan kan en del om ljudteknik, så går det också bra att hämta våra ljudpaket färdigpackade på vårt lager.

Oavsett vad du väljer för lösning så får du alltid bra ljudprodukter från oss på Eventkraft. Välkommen med din förfrågan!

Visar alla 6 resultat